teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Konstruktör (Kungsbacka)

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Konstruktör (Kungsbacka)

Är du projektör, konstruktör, rör- eller anläggningskonstruktör? Vi har jobbet för dig!

Vi på PURAC befinner oss i en expansiv fas och har därför ett behov av att utöka med flera rör- och anläggningskonstruktörer till vårt konstruktionsteam. Då vi på flera platser i Norden vunnit stora kontrakt som sträcker sig över de kommande åren så söker vi nya kollegor på samtliga våra kontor (Lund, Kungsbacka, Kristianstad, Stockholm och Kalmar).

Regionkontoret i Kungsbacka är ett mindre kontor och här finns kollegor som arbetar med regionala uppdrag. Som konstruktör ingår du i Puracs konstruktionsteam med kollegor på samtliga våra kontor.

Vad gör en konstruktör hos Purac?

Som rör- och anläggningskonstruktör hos oss får du möjlighet att arbeta med konstruktion av anläggningar inom vattenrening och biogas. Huvuddelen av arbetet kommer att utföras i utförandefasen av projekteten där du arbetar med flödesscheman, layouter, tillverkningsritningar, rörkonstruktion, hydrauliska beräkningar, hållfasthetsberäkningar, underlag för CE-märkning, material- och komponentspecifikationer med mera. Vår projektering utförs huvudsakligen i AutoCad, Plant 3D och i Inventor. Som konstruktör kommer du även att bli inblandad i förstudier/utredningar, förprojekt, upphandlingar, ta fram förfrågningsunderlag för rörinstallationer mm.

Vi på PURAC tar inte bara fram handlingar utan vi driver och genomför även projekten ute hos kund med hjälp av vår egen personal och vid behov underentreprenörer. Ibland så är det vi som har helheten mot slutkund och ibland går vi in som en underleverantör. Så hos oss får du som konstruktör ofta vara med från början till slut i dina projekt vilket ger en bra omväxling i ditt dagliga arbete och en bra feedback på de lösningar som du designat.

Vår breda bas innebär att du som konstruktör får tillgång till en bred intern kompetens som du kan utnyttja och ta hjälp av när du genomför dina uppdrag. Designdelen av våra projekt genomförs normalt på våra egna kontor och ofta i projektteam med kompetens sammansatt från de olika kontoren.

Vem är du?

När det gäller din bakgrund så tror vi att det finns flera möjliga vägar till att bli duktig konstruktör. Det som är avgörande för oss är dina personliga egenskaper och drivkrafter.

Tidigare erfarenhet från vattenrening och biogas är meriterande liksom kunskap inom AutoCad, Plant 3D och Inventor.

Vi ser gärna att du:

  • har en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet

  • redan idag är verksam i branschen som konsult, konstruktör, montage- eller projektledare

  • drivs av att hitta lösningar till kundens problem

  • vill utveckla och utvecklas i ett expansivt företag

  • är kommunikativ såväl som god lyssnare och lagspelare

  • behärskar teknisk svenska och engelska bra, i såväl tal som skrift

Vad erbjuder Purac?

Purac är experter på att designa, utveckla och uppföra anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 5000 entreprenader i 70 länder över hela världen.

Hos oss får du arbeta med kunniga kollegor, intressanta projekt och med stor möjlighet till utveckling. Du blir en viktig del i att bygga framtida infrastruktur som är ett måste för att klara av en ökad befolkning, klimatförändring och nya samhällskrav – ett arbete som är av stort värde för både människa och miljö.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

För frågor om tjänsten kontakta gärna Stefan Andersson, Konstruktionschef, stefan.andersson@purac.se

 

Anställning hos: Purac och med placering i Kungsbacka

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logo
Konstruktör (Kungsbacka)

Workspace Recruit