teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Laddad installationselektriker med driv och entreprenörstänk!

Ort
Utgår

2023-03-22

Ansök nu

Laddad installationselektriker med driv och entreprenörstänk!

Redo för ett utvecklande arbete inom ett expanderande område fyllt av spänning? Bra! Då kan du läsa vidare.

Inom OneCo är ett av våra satsningsområden Green Energy. Vi är i början på våran resa och det går väldigt bra för oss, så nu behöver vi bli fler för att klara våra högt uppsatta mål. Är du en installationselektriker som uppskattar hållbarhet och trivs med att ta eget ansvar så vill vi på OneCo gärna få träffa just dig!

Kort om tjänsten

Vi är på jakt efter pigga och glada installationselektriker vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av installation av laddutrustning till elbilar, installation och driftsättning av solceller och projektering vid behov. Ibland har vi tid mellan två projekt och då får du hjälpa till med mätarbyten kategori 2-5. Du blir helt enkelt en viktig del av det ärofulla arbetet för ett hållbart samhälle där vi skapar möjlighet till laddning av fler elbilar och produktion av mer ström!

Inför arbetet kommer du få utbildning med teori och praktik som gör din kunskap knivskarp och ger dig rätt förutsättningar för att utföra ett säkert och kvalitativt arbete hos oss. Övriga förmåner som gör livet extra trevligt på OneCo är friskvårdsbidrag, ersättning för läkarvård, receptbelagd medicin och arbetstidsförkortning. 

För att förmedla en bild av vad det innebär att jobba här hos oss tog vi pulsen på en kollega.

”Under laddjobben får man verkligen använda tänkarhatten då man åker ut till kund. Att hitta lösningar och utföra ett bra jobb tycker jag är så roligt. Jag jobbar efter våra nyckelord Ansvar, Service och Kvalitet. Kunderna ska få en lika bra installation som min egen el hemma.”

Vem är då denna nya stjärna vi letar efter? 

Vi tror att du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du har ett entreprenörstänk som gör att du gillar eget ansvar och en förmåga att snabbt se vad som krävs för att lösa olika arbetsuppgifter och moment. Troligtvis har du ett svårtyglat intresse för teknik och service och är ständigt på jakt efter att utveckla både dig själv och företaget. Du blir tilldelad ett arbetsfordon och kan utgå direkt från hemmet till första jobb.

Känns det som du? Checkar du även av följande punkter har vi en garanterad match!

  • God kommunikationsförmåga

  • Grym på kundrelationer

  • B Körkort

  • Nyutbildad elnätstekniker eller erfaren service- eller installationselektriker

  • Meriterande är om du jobbat med installation av laddboxar för elbilar

Om OneCo

Grönt är skönt- Vi har ständigt siktet inställt på att vara en god bidragsgivare i digitaliseringen och det gröna skiftet där vi verkar för att energi och produkter används på ett hållbart sätt. Vår lagom kaxiga vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden.

Det lilla i det stora - Även om vi är ett stort företag som siktar högt, slutar vi aldrig att bete oss som ett litet. Hos oss hittar du en platt och tillgänglig organisation där alla pratar med alla och ingen blir en i mängden. Tillsammans sätter vi upp mål och påverkar hur arbetsdagen ska se ut för att möta utmaningarna på bästa sätt. Din ambition sätter gränserna. Vi älskar medarbetare med vilja och driv! Vill du ha utmaningar för att utvecklas inom din roll så kommer du att få dem.

Känner du dig extra laddad? Vi ser fram emot din ansökan!

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärschef Dick Berg,

Dick.berg@oneco.se eller 070-35 88 290

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidareanställning med 4 månaders provanställning.  
Arbetstid: Dagtid vardagar 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner. 
Körkort: B Körkort

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden! 

Dela detta jobb

logga
Laddad installationselektriker med driv och entreprenörstänk!

OneCo Networks AB