teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lagerarbetare till Albyberg under sommarsäsongen

Företag Foodmark AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Lagerarbetare till Albyberg under sommarsäsongen

Foodmark AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i Sundbyberg och egen tillverkning i Sverige.

Foodmark ingår i livsmedelskoncernen Agra AS som är ett expansivt norskt familjeföretag. Agra har funnits i över 130 år och har verksamheter i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder SEK, varav Foodmark står för ca 820 miljoner. Med ca 250 anställda i Sverige verkar vi inom Foodmark med syftet att sprida vår passion för mat och människor för att göra Sverige lite godare. Inom Foodmark återfinns välkända varumärken som Rydbergs, Lohmanders, Fjällbrynt samt Jensens såser. 

ViärendelavFoodmark.png

Studerar du på universitetet och vill ha ett sommarjobb? Eller vill du kanske testa på att arbeta i en spännande bransch och få erfarenhet från lagerarbete? Oavsett vad så hoppas vi att du tar chansen att söka sommarjobb hos oss!

Arbetsuppgifter
Som lagerarbetare ser du till att kunderna får sina beställningar i tid. Du arbetar med råvaru- och orderplock, omlastning och varumottagning, vilket sker med hjälp av truck. Övriga uppgifter på lagret kan förekomma.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag, antingen på dag- eller kvällsskift.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill arbeta under sommaren med start i maj eller juni. Vi vill att du kan arbeta de flesta veckorna under sommaren. För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år och har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från lagerarbete och truckkörning (A-truck) är meriterande men inget krav.

Sommaren är vår högsäsong vilket innebär ett högt tempo i fabriken, vi vill därför att du har förmåga att behålla lugnet även i stressade situationer. För dig är det även självklart att ta ansvar för ditt arbete och att hålla tider. Du har lätt för att lära dig nya saker och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder
Foodmark erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö. Du kommer vara en del av en arbetsplats med välkända varumärken, god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner som bland annat frukost och subventionerade luncher. Kollektivavtal med livsmedelsarbetareförbundet tillämpas.

Anställningen är en tidsbegränsad anställning under vår sommarsäsong ca maj-augusti.
Välkommen med Din ansökan i form av CV och personligt brev senast 31 mars 2023. Tester (personlighets- och logiskt tänkandetest) ingår som en del i urvalsprocessen.
Vi kommer att hantera inkommande ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan!
Har du frågor är du välkommen att kontakta följande:
Sebastian Hansen, Lagerchef, sebastian.hansen[at]foodmark.se

Dela detta jobb

logga
Lagerarbetare till Albyberg under sommarsäsongen

Foodmark AB