teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lagermedarbetare till kund i Örebro

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-06-29

Ansök nu

Lagermedarbetare till kund i Örebro

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du driven och trivs med att arbeta fysiskt? Har du dessutom truckkort och vill arbeta målinriktat på ett lager där hög kvalité är av yttersta vikt? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som Lagermedarbetare till vår kund i Örebro!

Tjänsten innebär att hjälpa till med olika arbetsuppgifter såsom plockning, packning, inlastning och utlastning. Tjänsten passar därför dig som är strukturerad, stresstålig och hjälper till där det behövs då företaget förespråkar gott samarbete och lagkänsla.

Personprofil
Vi söker dig som är en noggrann och strukturerad person som kan arbeta på ett effektivt sätt under stressiga förhållanden. Vidare är du initiativtagande och effektiv i ditt arbete och din samarbetsförmåga genomsyrar allt du gör.
För att lyckas i rollen som lagerarbetare krävs vidare:

• Svenska i tal och skrift
• Gymnasial utbildning
• Truckkort och erfarenhet av motviktstruck

Vi ser att du som söker är en person som gillar högt tempo, arbeta i team samt fysiskt och har erfarenhet av motviktstruck. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Övrigt
Omfattning: Heltid, omgående
Arbetstid: Dagtid/kvällstid.
Plats: Örebro

Om PerformIQ
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten så snart som möjligt genom att trycka på "ansök".

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.
Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Lagermedarbetare till kund i Örebro

PerformIQ