teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Smederna är idag Mälardalens största stålbyggare och är ett väletablerat företag som har funnits i över 30 år. Vi är drygt 100 anställda och 2022 omsatte vi ca 184 miljoner kronor. Varje månad passerar minst 280 ton stål genom våra lokaler i Tumba. Hos oss arbetar specialutbildad personal, CNC styrda maskiner, egen Tekla-avdelning och utbildad montagepersonal är vi banbrytare i branschen.
Smederna Sverige AB är sedan 2018 en del av börsnoterade Storskogen AB som förvärvar och driver en diversifierad grupp lönsamma bolag med stark marknadsställning och omsätter runt 37 mdr SEK.

Våra uppdrag innefattar allt från stora stålstommar till sekundärstål. Läs mer om projekten på vår hemsida.

Om jobbet
Vi söker en chaufför för leveranser till våra byggnadsplatser i Stockholm med omnejd med våra transportfordon av varierande storlek, främst våra nyinköpta trailerdragare. Specialtransporter förekommer. Nästan alla dagar börjar och slutar hos oss i Tumba.
Vi söker Dig som har god körvana av körning med tyngre fordon samt tidigare erfarenhet av körning med dragbil och trailer. Du förväntas kunna arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och initiativförmåga.

Ordinarie arbetstid är 06:45-15:45 men tidigare morgnar förekommer.
Den vi söker behöver ha körkortsbehörighet (CE), YKB, Digitalt Färdskrivarkort samt Krankort över 18tm. Meriterande om Du har truckkort (A2, B1, C4) och säkra lyft.
Den vi söker ska behärska svenska språket i tal och skrift samt kunna göra sig förstådd på engelska.
Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat som ansvarig över vagnparken och planering över körningar.
Din yrkesstolthet och höga arbetsmoral gör dig till en engagerad, motiverad och ansvarsfull medarbetare.
Vid anställning hos Smederna omfattas du av kollektivavtal.

Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Låter det här intressant - välkommen att skicka in Din ansökan i form av ett kort personligt brev och ett CV till patric@smederna.se. Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden så tjänsten kan tillsättas innan ansökningsdatumet har passerat.
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.
Läs mer om oss på vår hemsida www.smederna.se

 

logo

Lastbilschaufför

Företag Smederna AB
Ort
Utgår

2023-10-14

Ansök nu

Dela detta jobb