teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Leröy Smögen Seafood AB söker livsmedelsoperatörer till Kungshamn!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-08

Ansök nu

Leröy Smögen Seafood AB söker livsmedelsoperatörer till Kungshamn!

Om företaget
Leröy är en komplett leverantör av fisk- och skaldjursprodukter till såväl detaljhandeln som till restaurang och storhushåll. Vår verksamhet omfattar distribution av färska och frysta fiskprodukter samt en produktion av högförädlade kylda fisk- och skaldjursdelikatesser som rökt lax, skaldjur i lake och sallader.

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven och mångsidig person som är nyfiken på livsmedelsindustrin? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi livsmedelsoperatörer till Leröy Smögen Seafood ABs verksamhet i Kungshamn. Här blir du en del av ett härligt team i lokaler med fantastisk utsikt. Vill du vara med på Leröy Smögen Seafood ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Premier!

I rollen som livsmedelsoperatör ansvarar du för bland annat beredning, skivning och paketering av fisk- och skaldjursprodukter. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående. Arbetstiderna är förlagda till 2-skift.

Din profil
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Vi ser att du förmår att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetet innebär att du kommer att gå och stå större delen av arbetsdagen, därför ser vi att du har god fysik. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav, likaså att du har körkort och tillgång till bil. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete inom livsmedel.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Andrej Lovric tel 070-785 84 12 eller Magnus Andersson tel 070-785 84 44. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
 Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

 

Dela detta jobb

logga
Leröy Smögen Seafood AB söker livsmedelsoperatörer till Kungshamn!

Premier Service AB