teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Livsmedelsoperatörer i Kungshamn

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Livsmedelsoperatörer i Kungshamn

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Vi söker nu i proaktivt syfte fler ansvarsfulla medarbetare till våra kunder i Kungshamn. Är du en ansvarsfull person med hög arbetsmoral och tycker nedanstående arbetsbeskrivning låter intressant bör du söka denna tjänst. 

ARBETSUPPGIFTER
Som livsmedelsoperatör arbetar du i produktionslinjen där du ansvarar för att packa upp frysta råvaror, väga råvaror, övervaka produktion, genomföra vissa kvalitetskontroller samt emballera produkter. Vissa manuella arbetsuppgifter förekommer. Har du arbetat inom industri, lager eller restaurangbranschen ser vi detta som meriterande men det är inte ett krav. Även truckkort är ett stort plus. 

Här kommer du ingå i ett härligt team av drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar för att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Då du kommer arbeta tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i team samt klarar av ett högt arbetstempo. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är driven, positiv, har en hög närvaro och bra arbetsmoral.

KVALIFIKATIONER
För att passa in i rollen ser vi nedan förkunskaper som en förutsättning: 

  • Självständig och tycker om att arbeta praktiskt.

  • God fysik, då du kommer gå och stå större delen av dagen.

  • Kunna arbeta skiftande arbetstider, förmiddag/eftermiddag. Arbete på natten förekommer inte.

  • Arbetsmoral som gör att du har en hög närvaro och passar tider.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som livsmedelsoperatör hos vår kund är ett konsultuppdrag. Du blir erbjuden en anställning hos Eterni och är sedan uthyrd till vår kund under uppdragets längd. Det finns goda möjligheter att bli övertagen direkt av kund eller tillsvidareanställd hos oss på Eterni.

OBS: Detta är en proaktivt annons och garanterar därför inte att du kommer få någon återkoppling på din ansökan förrän processen blir aktuell längre fram!

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMNEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

Dela detta jobb

Livsmedelsoperatörer i Kungshamn

Eterni Sweden AB