teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Logistiker till NIBEs utvecklingsavdelning

Ansök nu

Logistiker till NIBEs utvecklingsavdelning

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och bidra till en bättre och mer hållbar framtid? På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver ett både intensivt och högkvalitativt stöd när det gäller lager och materialhantering. Vår goda tillväxt öppnar ständigt nya möjligheter för dig som vill ha en bra karriär och som söker nya utmaningar både i Sverige och internationellt.

Nu söker vi en strukturerad och serviceinriktad person som vill utveckla och utforma vår lagerverksamhet tillsammans med ett engagerat team.

EN DAG PÅ JOBBET 

Du blir en del av teamet på stödorganisationen för utvecklingsverksamheten inom material och godshantering. Din roll är att säkerställa logistikflöden internt (mellan konstruktion/inköp, prototypverkstad och provningsverksamheten) och externt (mellan kunder och leverantörer för produktutveckling). Du sköter beställning av produkter till verksamheten från färdiglager och av komponenter till verksamheten från produktion och komponentlager. Du sköter deras administration i system InforXA samt håller i hantering, uppmärkning och registrering av komponenter och produkter för hantering inom utvecklingsverksamheten. Du tar även hand om packning av gods samt utfärdar transportunderlag inom verksamheten i samarbete med vår logistikavdelning. Du arbetar även med inventering av komponenter och produkter i lagret, håller status på lagret aktuell där skrotning och källsortering ingår och utför interntransporter.

I rollen ingår även att delta i utvecklingen och utformningen av ny lagerverksamhet. Det innebär att organisera verksamheten, utforma lagret, välja utrustning och välja inredning.  

STÄMMER DET HÄR IN PÅ DIG?

Vi söker dig som är bra på att organisera och skapa struktur och ordning. Du behöver ha erfarenhet inom lager och logistik, god datorvana och känna dig hemma med Microsoft Office. Har du truckkort (ledstaplare och motviktstruck) och kan hantera farligt gods (ADR) är detta från fördel. Du är lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du har en positiv attityd och sätter kunden i centrum. Du har även goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och baskunskaper i engelska.

MER OM OSS

Vi finns för att ge världen bättre energilösningar. Ända sedan 1952 har vi arbetat passionerat och målinriktat med att utveckla nya metoder för bättre energieffektivitet. På så sätt spelar vi en viktig roll i den globala omställningen till ett mer hållbart samhälle. Våra produkter förlitar sig på den finaste svenska ingenjörskonsten. Vi har en stark marknadsposition och gör stora satsningar för framtiden. Vår företagskultur är familjär och entreprenörsdriven. Den bygger på lång tradition och en rik historia där ledorden är enkelhet, ödmjukhet och pålitlighet. Vi ser långsiktigt på din anställning och erbjuder dig en arbetsplats med goda karriärmöjligheter. Tillsammans ser vi till att du får utlopp för din talang, kreativitet och kunskap.

NIBE I SIFFROR

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 850 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder. 

VÄLKOMMEN ATT SÖKA JOBBET

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Du söker jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vi rekryterar löpande och ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, men senast den 17 oktober 2023. Vill du veta mer så hör av dig till någon av oss.

KONTAKTPERSONER

Daniel Gerbeth

Ansvarig för testlabb

0433-27 30 00

daniel.gerbeth@nibe.se

Mattias Nilsson

Produktutvecklingschef på NIBE Product Development

0433-27 30 00

mattias.nilsson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Logistiker till NIBEs utvecklingsavdelning

NIBE AB