teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lokalvårdare till Norrtälje kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-08

Ansök nu

Lokalvårdare till Norrtälje kommun

På Norrtälje kommun är vi stolta över att vara en del av samhällets demokratiska grund och att vara en del av våra invånares så viktiga vardag. Därför är vår värdegrund: Invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar utgångspunkten för allt vi gör i vårt dagliga arbete. Vi trivs och utvecklas på vår arbetsplats, ser att välmående både på och utanför arbetsplatsen ger god livskvalitet och att balans mellan arbete och fritid är faktorer som gör det möjligt.

Om tjänsten

Kom och jobba med oss på lokalvården i Norrtälje kommun!

På lokalvården i Norrtälje kommun har vi en god arbetsmiljö med chefer och arbetsledare som är måna om sina medarbetare. Kommunens vision Lokalt liv, global livsstil står oss varmt om hjärtat och vi ser att vårt dagliga arbete är en essentiell del i kommunens uppdrag att ge bästa service till våra invånare. Vi har fördelen att varje dag vara en del av våra invånares vardag. Vi tycker om att ge service och att påverka, för oss på lokalvården ser vi tydligt hur vi kan bidra till en bra tillvaro för alla vi träffar och detta är vi väldigt stolta över.

Balansen mellan fritid och arbete är för oss väldigt viktig, därför är vi nära till hands och stöttar varandra när det finns behov.

Vi gör roliga saker tillsammans då vi tycker att glädje och en bra sammanhållning tar oss framåt och ser att det är gynnsamt för ett gott samarbete kollegor emellan.

Arbetsbeskrivning

Som lokalvårdare i Norrtälje kommun är du en betydelsefull medarbetare. Arbetet utförs under frihet med ansvar och innefattar städning och underhåll av kommunens lokaler. God kvalitet är vårt ledord. Det är ett varierande arbete där du behöver vara flexibel och kunna arbeta på flera objekt.

Utmaningarna

Vissa dagar kan man behöva åka till ett flertal olika platser för att utföra lokalvård. Detta kan ibland ske med kort framförhållning och dagarna kan behöva prioriteras om. Så om du har lätt för problemlösning och är stresstålig kommer du passa bra i rollen.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss ser vi att du har en god servicekänsla, är ordningsam och noggrann. Vidare behöver du vara social, flexibel och lyhörd med god samarbetsförmåga och ser möjligheten för utveckling. Du behöver kunna arbeta självständigt med god kvalité i en ibland stressig miljö. I arbetet kommer du använda en tjänstetelefon och du behöver därför kunna hantera mejl och appar via telefon obehindrat. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Om arbetsplatsen

Lokalvårdsenheten tillhör Tekniska kontoret och Facility Management. Lokalvårdsgruppen består av cirka 80 personer och arbetar över hela Norrtälje kommun. På enheten arbetar även tre arbetsledare som ansvarar för ett eget område. Arbetsledarna i sin tur rapporterar till Avdelningschefen.

Så tycker medarbetare 

”Jag trivs jättebra på min skola som ligger fint med stor skolgård och nära till skogen. Fantastisk personal och barnen som jag är där för ger en sådan glädje och uppmuntran”

– Nina Jörgensen, Lokalvårdare

Anställningsform

Vi söker löpande nya medarbetare i olika former av anställning och sysselsättningsgrad

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande

Vi kan enbart behandla ansökningar som kommer in via denna annons

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att arbeta med oss på Lokalvården i Norrtälje kommun!

Publicerat:

2023-03-08

Sista ansökningsdag:

2023-06-08

Typ:

Lokalvårdare

Tjänst:

Lokalvårdare i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Arbetsledare

Ann Waltari, ann.waltari@norrtalje.se

Arbetsledare

Ida Nedergård, ida.nedergard@norrtalje.se

Arbetsledare

Therese Berg, therese.berg@norrtalje.se

Huvudskyddsombud Kommunal

Marcus Pohjoisaho, marcus.pohjoisaho@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logo
Lokalvårdare till Norrtälje kommun

Norrtälje kommun