teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Manager med teknisk kompetens till Four FM

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Manager med teknisk kompetens till Four FM

Manager med teknisk kompetens till Four FM

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Four FM söker nu efter en stjärna som har teknisk erfarenhet, är en fena på ärendehantering och service och som vill utvecklas i sin roll som ledare. Här trivs du som vill ha ett arbete som präglas av högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö.

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Är du strukturerad, har erfarenhet från fastighetsteknik och gillar att arbeta med service? Trivs du samtidigt i en roll där du får arbeta lösningsorienterat, prioritera och fördela arbetet för ditt team? I denna tjänst hos Four FM kommer du att stötta ditt team, som består av fem personer, med din tekniska kompetens och prioritera det dagliga arbetet. Du kommer även stötta resten av organisationen med dina tekniska erfarenheter.

I rollen kommer du till exempel att:

• Leda och utveckla teamet på ärendehantering med service och tekniska frågor.
• Agera kunskapsstöd till kunderna och dina kollegor hos Four FM när det kommer till tekniska frågor.

PERSONPROFIL

Vi söker dig som vill jobba med service och ledarskap. Du har teknisk kompetens inom fastighetsinstallationer och erfarenhet av ledarskap. Tjänsten innefattar daglig kundkontakt och med dina kollegor som du stöttar med det tekniska. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje.

Det är ett krav att du har arbetat med teknisk rådgivning eller tekniska tjänster tidigare. Det är även högst meriterande om du har arbetat med arbetsledning eller serviceledning inom något av följande områden: ventilation, automation, kyla eller el. Men framför allt har du en god förståelse för helheten kring teknisk installation och service.

Vi ser att du som söker är initiativtagande, stresstålig och driven. Du är även en person som har ett öga för vad som ska göras, är noggrann och har ett problemlösande mindset.

För att lyckas i rollen hos Four FM ser vi att du har:

• Mycket god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska i tal och skrift
• Allmänt god datorkunskap

ÖVRIGT

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM FOUR FM

Vi övertygade om att de bästa resultaten skapas i en trygg och öppen arbetsmiljö där vi stöttar och litar på varandra. Vi värdesätter ett nära samarbete mellan medarbetare och ledning och prioriterar möjligheter att utväxla erfarenheter och kunskap såväl som skratt. Four FM erbjuder schysta arbetsvillkor och arbetar för att främja en god balans mellan arbete och familjeliv.

Våra kärnvärden är öppenhet, enkelhet och ansvar och detta genomsyrar allt vi gör. Vi vet att när människor erbjuds frihet i kombination med ansvar och stöttning kan de utmana sig själva och leverera resultat långt över det förväntade.
Hos oss kan du växa och utvecklas i din roll, eller axla nya utmaningar inom bolaget, första steget är att ansöka!

Läs mer på vår hemsida: http://fourfm.com/sv

Dela detta jobb

logo
Manager med teknisk kompetens till Four FM

PerformIQ