teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mark- och exploateringsingenjör till Habo kommun

Företag Habo kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Mark- och exploateringsingenjör till Habo kommun

Arbetsplatsen
Habo kommun är belägen med natursköna omgivningar och har ca 13 000 invånare. Näringslivet har en stor bredd med såväl stora som små företag. Det finns goda kommunikationer och det är lätt att ta sig hit med tåg, buss eller bil från omkringliggande tätorter.
Tekniska förvaltningen består av sex enheter: fastighet, plan & exploatering, bygglov, kost, gata och VA. Du kommer att ingå i Plan & exploateringsenheten bestående av fyra personer som arbetar nära varandra och mot gemensamma mål.

 

Arbetsuppgifter
Som mark- och exploateringsingenjör får du ett brett och varierande arbetsområde. Arbetet innehåller både strategiska och mer operativa uppgifter, som tillsammans innebär att du är med och påverkar Habo kommuns utveckling och framtid. Tjänsten innebär en möjlighet att arbeta aktivt i hela samhällsbyggnadsprocessen, från kalkyl och planprocess till genomförande av markanvisningar, olika avtal och fastighetsrättsliga frågor. Samarbete med andra kollegor inom kommunens verksamhet är en stor del, samt kontakter med myndigheter, exploatörer, företag och allmänhet.

Du kommer representera Habo kommun som markägare och arbeta med strategisk åtkomst av mark där förhandling och kontaktskapande är viktiga delar. En del av ditt arbete kommer därför även handla om att förvalta och utveckla kommunens markreserv. Det ingår även i tjänsten att föredra ärenden inför politiska beslut.

Arbetsuppgifterna är varierande och kan anpassas utifrån din utbildning samt tidigare erfarenheter. Det finns därmed stora möjligheter att själv påverka tjänstens innehåll och upplägg.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. • Högskoleutbildning med inriktning mot lantmäteri, väg- och vatten, samhällsbyggnad eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
• Kunskap eller erfarenhet inom relevant lagstiftning och praxis, exempelvis plan- och bygglagen, miljöbalken och fastighetsbildningslagen
• Goda kunskaper i svenska språket
• B-körkort (kommunens mark är spridd över olika delar av kommunen)
• Erfarenhet av arbete inom politisk styrd organisation är meriterande

Du har möjlighet att skapa former och arbetssätt för ditt eget arbete, vilket ställer krav på självständighet och ansvarstagande. Du har ett stort intresse för samhällsplanering, samt viljan och drivkraften att skapa goda resultat. Du kan organisera och prioritera och ser kvalitet som en röd tråd i arbetet. Du har en god kommunikativ förmåga, har lätt för att samarbeta och är serviceinriktad. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2023-04-09
Arbetsgivarens referensnummer: 2023-104

Upplysningar
Linda Tubbin
Plan- och exploateringschef/Biträdande teknisk chef
036-442 8137
linda.tubbin@habokommun.se

Facklig representant når du via vår växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

Mark- och exploateringsingenjör till Habo kommun

Habo kommun