teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

MASKIN-/PRESSOPERATÖR TILL SÖNNERGRENS VERKSTÄDER AB, MÖLNDAL

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

MASKIN-/PRESSOPERATÖR TILL SÖNNERGRENS VERKSTÄDER AB, MÖLNDAL

Vi erbjuder våra kunder allt ifrån prototyptillverkning till legotillverkning av en mängd olika mekaniska delar och komponenter i stål. Vi är en arbetsplats där vi arbetar med en mix av modern teknik och genuin tradition sedan 1895. Vi söker nu efter en maskin-/pressoperatör till vårat produktionsteam i Mölndal.

Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer till en början, beroende på din tidigare erfarenhet, vara att hjälpa till med tillverkning och packning av detaljer. Arbetet kommer i stora drag innebära pressning av färdiga detaljer. Tillverkningen sker främst i stål och i många olika kvalitéer. Du kommer på sikt att arbeta med dessa processer självständigt och ha frihet under ansvar.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av pressning och som har arbetat i en mekanisk verkstad/tillverkande industri, det är meriterande om du har en gymnasialutbildning inom teknik eller teknisk industri. Goda kunskaper i svenska och erfarenhet av att läsa CAD-ritningar är ett krav. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har en truckutbildning samt erfarenhet av att köra truck. Som person bör du gilla att arbeta självständig men du är även bra på att samarbeta med andra. För att trivas och lyckas i rollen hos oss tror vi att du är ansvarstagande, strukturerad och stresstålig. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper samt goda referenser från ditt yrkesliv.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss kommer du bli en del av ett härligt gäng på 15 anställda. Vi är ett företag som är få till antalet men besitter gedigen kompetens inom vårt område, vi erbjuder dig en arbetsplats med modern teknik och genuin tradition sedan 1895. Det råder korta beslutsvägar och det finns möjlighet att påverka sitt arbetssätt inom sitt kompetensområde.

Om Sönnergrens
Sönnergrens Verkstäder grundades 1895 av Edvin Sönnergren och inriktningen på verksamheten var då tillverkning av vår egen Cykel KRONAN. Vi har en stor teknisk kunskap när det gäller pressning och idag är vår tillverkning allt ifrån prototyptillverkning till legotillverkning av en mängd olika mekaniska delar och komponenter. Tillverkningen sker främst i stål i många olika kvalitéer och serietillverkning sker i både små och stora serier. Hos oss står kundens önskemål och krav i fokus. Hög kvalitet, professionell service och korta leveranstider kännetecknar hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss och vår historia på www.sonnergrens.se

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta
Företag:
 Direktrekrytering till Sönnergrens Verkstäder AB
Tjänst: Maskin-/pressoperatör
Lön: Fast månadslön
Arbetstider: 07.00-16.00
Tillträde: Omgående
Placeringsort: Mölndal
Sista ansökningsdag: 2023-05-13
Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se. Rekryteringen sker i samarbete med AdwiseHR men Magnus Sönnergren är ansvarig för rekryteringen, önskas därför ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Magnus Sönnergren på telefon 031-871901. Alla ansökningshandlingar behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Dela detta jobb

logo
MASKIN-/PRESSOPERATÖR TILL SÖNNERGRENS VERKSTÄDER AB, MÖLNDAL

Workspace Recruit