teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om tjänsten

Vi på Montico söker ständigt nya medarbetare som vill arbeta inom tillverkande industri

Arbetsbeskrivning

I denna tjänst kommer du att arbeta med att köra och övervaka maskinerna samt hålla produktionen igång. Arbetet kommer även innebära kvalitetskontroll av produkterna.
Arbetet är förlagt på tvåskift med start omgående.

Vi söker dig som

Du har tidigare erfarenhet inom industri, gärna god maskinkännedom och datavana. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som CNC-operatör eller maskinoperatör. Som person ser vi att du har ett tekniskt intresse, är lösningsorienterad samt strukturerad. För att passa in i tjänsten är det viktigt att du har ett driv och motivation kring arbetet samt en vilja att lära sig. Självklart är du även en god lagspelare som tillsammans med dina kollegor strävar efter att nå uppsatta mål. För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket samt körkort och tillgång till bil.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Maskinoperatör

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb