teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Maskinoperatör till kund i Huskvarna

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-21

Ansök nu

Maskinoperatör till kund i Huskvarna

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du noggrann, tycker du om att arbeta både självständigt och i team? Letar du efter ett arbete där du får möjlighet att komma till ett stabilt företag? Då kan tjänsten som maskinoperatör till vår kund i Huskvarna vara något för dig!

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en maskinoperatör till kund i Huskvarna. I rollen kommer du att arbeta i produktionen med bland annat underhåll av maskiner. Det krävs även att du har truckkort och en del truckvana. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära just underhåll av maskiner och att jobba proaktivt så att produktionen håller igång hela tiden. Det kommer även förekomma en hel del truckkörning.

Personprofil
För att du ska trivas med arbetet tror vi att du som person är noggrann, lyhörd och uthållig. Du ser inte att monotont arbete är något problem. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns med högsta kvalité och noggrannhet samt har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Vidare krävs att du är en prestigelös lagspelare som värdesätter kvalitet.

För att lyckas i rollen som maskinoperatör krävs vidare att du:
Uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift
Har en god samarbetsförmåga
Har truckkort och god truckvana

Vi ser att du som söker är punktlig med att hålla tider och att du är en person som har en god vilja av att lära. Vidare ser vi att du är flexibel i ditt arbete och inte har några problem att hugga i där det behövs.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som maskinsoperatör.

Övrigt
Start: Omgående/Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Två skift
Plats: Huskvarna

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Välkommen med din ansökan! PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Olle Ivarsson via olle.ivarsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Notera att vi inte kan hantera ansökningar som skickas på mejl, vänligen ansök direkt i annonsen.

 

Dela detta jobb

logo
Maskinoperatör till kund i Huskvarna

PerformIQ