teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mättekniker till FiG Metall i Gnosjö

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Mättekniker till FiG Metall i Gnosjö

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Är du en mättekniker som vill arbeta på ett mycket spännande och utvecklande bolag?


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetstuppgifter innebär sköta och programmera en koordinatmätmaskin. Du bör ha god vana av ritningsläsning. Här kommer du använda dig av Mituuoyo Crysta CMM och arbeta i programvaran Micosmos.
 

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Som person är du noggrann och ser till detaljer samt avvikelser. Du har ett stort tekniskt intresse och är praktiskt lagd. Du gillar att samarbeta med kollegor och är lösningsorienterad. Vi ser att du har en positiv inställning till din egen och företagets utveckling och har sedan tidigare erfarenhet av arbete som mättekniker.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som mättekniker är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos FiG Metall. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget eller anställning hos kund.
Det finns även möjligheter till en direktrekrytering istället för konsultuppdrag. 
 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Mättekniker till FiG Metall i Gnosjö

Eterni Sweden AB