teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinteknisk ingenjör till Sjukhusfysik, Sundsvall

Ort
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Medicinteknisk ingenjör till Sjukhusfysik, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Sjukhusfysik är en enhet inom vårdområdet somatik, vid Sundsvalls sjukhus som svarar för Region Västernorrlands behov av expertis gällande joniserande och icke joniserande strålning. Vår tekniska expertis gäller inom röntgendiagnostik, strålterapi och nukleärmedicin. Röntgenkliniken är en modern avdelning med relativt nya lokaler och en uppdaterad apparatpark.

Vi söker nu en medicinteknisk ingenjör till Sjukhusfysik med placering i Sundsvall! Tjänsten av ser en tillsvidareanställning med tillträde 2023-08-28.

Arbetsuppgifter

I rollen som medicinteknisk ingenjör kommer du att ansvara för röntgenverksamhetens digitala bild och remissystem, RIS och PACS. Ytterligare arbetsuppgifter är både akut och förebyggande underhållsservice på medicintekniska system. Fördelningen mellan arbetsuppgifterna kan justeras och anpassas efter kompetens. Utöver detta kommer du i rollen att vara drivande i projekt, upphandlingar samt nya installationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper i engelska och som är utbildad högskoleingenjör eller besitter likvärdig kompetens genom annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av röntgenverksamhet eller av någon annan medicinteknik.

Som person är du självgående och kvalitetsmedveten där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar ditt arbete så att du kan säkerställa att det håller en viss kvalitetsstandard. Du kan även arbeta flexibelt och anpassa dig efter förändrade omständigheter. Din samarbetsförmåga värderas högt då du kommer att arbeta tillsammans med andra ingenjörer, sjukhusfysiker och vårdpersonal.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort B-körkort är ett krav då resor mellan länssjukhusen förekommer.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Medicinteknisk ingenjör till Sjukhusfysik, Sundsvall

Region Västernorrland