teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

MEKANIKER

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

MEKANIKER

STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER MEKANIKER
Stora Enso Hyltebruk ligger i Hallands inland ca 5 mil öster om Halmstad. Bruket har en kapacitet på
ca 250 000 ton tidningspapper, baserat på lokalt odlad granmassaved. Stora Enso har också valt att investera i ny produktion i Hyltebruk som avser Circular Solutions och Formed Fiber.

Vi söker nu mekaniker till vår underhållsavdelning. Är du en person som har sinne för teknisk problemlösning så kan det här vara rätt tjänst för dig!

Vad erbjuder vi dig?
Till vår underhållsavdelning söker vi nu flera mekaniker. Du kommer att bli en del av vår sektion Mek. & Bygg där du bland annat kommer att vara en del i arbetet med att underhålla och förbättra vår produktionsutrustning.

Rollen erbjuder ett självständig och varierat arbete där du får möjlighet till utveckling och lärande.

Om tjänsten
På sektionen ansvarar vi för avhjälpande och förebyggande underhåll och arbetar med mekaniska reparationer, hydraul- och pneumatikreparationer, maskinbearbetning, fordonsunderhåll och valsslipning.

Som mekaniker jobbar du mycket med:

  • teknisk problemlösning

  • kvalitetssäkring och återrapportering av utförda arbetsuppgifter.

  • att delta i planerings- och uppföljningsmöten tillsammans med arbetsledare och planerare i samband med planerade stopp

  • delaktig vid igångkörning av nyinstallationer/projekt.

Rollen ställer höga krav på kommunikativ förmåga samt god samarbetsförmåga då vår sektion är en servicefunktion till vår produktion. Det innebär att du kommer ha ett mycket nära samarbete med vår produktionspersonal och övriga intressenter samt att du vid behov kommer att hjälpa till utanför det egna befattningsområdet.

Vem är du?
Du motiveras av och trivs med att jobba med service, problemlösning och felsökning och du inspireras av att lära nytt. Du är en social och positiv lagspelare som gärna samarbetar för att komma fram till den bästa och mest effektiva lösningen!

Som person är du initiativtagande, noggrann och har en analytisk förmåga. Att leverera med kvalitet värderar du högt och du har en inställning där fokus är att se möjligheter istället för problem.

Dina kunskaper och erfarenheter
Din utbildningsbakgrund är teknisk och vi ser gärna att du har flerårig kunskap och yrkesmässig erfarenhet inom området. Har du nyligen studerat inom relevant område ser vi gärna att du söker till oss.

Rollen kräver att du obehindrat hanterar svenska i tal och i skrift samt att du har en god datorvana. Det är meriterande men inte ett krav med erfarenhet av SAP.

Övrigt
Arbetstiden är dagtid och tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tony Rapp, Arbetsledare på Mek. & Bygg, 070-217 39 26
Mirela Jasarevic, Sektionschef Mek. & Bygg, 070-615 15 72. 
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lovisa Karlsson på telefon 070-234 09 26

Sista ansökningsdag är den 15 mars men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu. Tillsättning kan komma att ske under pågående annonsering.

På Stora Enso Paper värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
MEKANIKER

Workspace Recruit