teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mekaniker till varv

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-17

Ansök nu

Mekaniker till varv

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett reparationsvarv som erbjuder tjänster åt den lokala sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig varvsmiljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på Beckholmen på vackra och natursköna Djurgården i Stockholm.

SRVAB har idag cirka 70 anställda. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Lazarus Industriförvaltning AB.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som yrkesperson är säkerhetsmedveten, självgående, punktlig, ordningsam samt har en positiv inställning till ditt arbete. Du gillar att arbeta självständigt men även i ett team.

Om jobbet:

Nu söker vi en mekaniker till maskinavdelningen på varvet. På avdelningen servas och repareras dieselmotorer, växlar och pumpar. Det utförs även arbeten med propellrar, roderarrangemang, vinschar och hydraulsystem. Det innebär att arbetsuppgifterna är varierande och dagarna omväxlande.

Vi tror att en lämplig bakgrund kan vara erfarenhet av service och reparationer av lastbilar, entreprenad-, skogs- och lantbruksmaskiner. Du som person tycker om att utmanas och att vara med och lösa - både små och stora - problem. Även att lära dig nya saker då rollen är komplex, och man lär sig alltid något nytt. På maskinavdelningen hjälper vi varandra, med våra olika erfarenheter och kompetenser, prestigelöst för att komma framåt och i mål. Att fartygen är klara för leverans inom utsatt tid är viktigt.

En god social kompetens eftersträvas eftersom kommunikationen med övriga medarbetare, arbetsledning och underleverantörer måste flyta på smidigt.

För att lyckas i den här rollen ska du:

  • Klara en säkerhetskontroll för arbete på skyddsobjekt

  • Behärskar svenska i både tal och skrift

  • B-körkort för manuell växellåda

  • Inneha svenskt medborgarskap 

Det är meriterande om du:

  • Är svetskunnig

  • Har erfarenhet av skärande bearbetning

  • Behärskar engelska

Dela detta jobb

Mekaniker till varv

Marinkraft Bemanning Sverige AB