teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mekanikkonstruktör till Texo AB

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Texo AB

Vi är ett familjärt och trevligt företag som värnar om det goda samarbetet, och tillsammans verkar för att ta fram rätt produkter till våra kunder. Vi verkar över hela världen, något som vi hoppas att även du brinner för och ser som en spännande möjlighet.

Som Mekanikkonstruktör arbetar du med mekanisk konstruktion, hållfasthetsberäkningar, FEM-analyser samt utveckling av våra maskiner. Kunderna finns inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor, du ingår i ett kompetent team med stark lagkänsla och intresse för kompetensutbyte.  

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med hög teknisk nivå. Som Konstruktör på Texo kommer du att ingå i en fantastisk grupp, bestående av ingenjörer och tekniker som alltid strävar efter att utvecklas framåt och tillsammans nå uppsatta mål och resultat.

Läs gärna mer om oss på texo.com, våra maskiner kan du läsa mer om här:
https://texo.se/bransch/weaving-systems/
https://texo.se/bransch/warehouse-systems/

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot maskinteknik eller produktutveckling. Utöver din utbildning har du flerårig praktisk erfarenhet som Mekanikkonstruktör. Du är van att arbeta i Inventor (eller Solidworks) och har ett gediget tekniskt kunnande och intresse för tekniska lösningar. Har du arbetat som ledande konstruktör eller projektledare är detta meriterande.

Vi värdesätter följande kunskaper:

  • 3D-cad Inventor och/eller SolidWorks
  • 2D-cad Layoutarbete
  • Microsoft Office
  • Monitor G5
  • FEM

Som person är du driven och har lätt för att kommunicera med din omgivning, du trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Vidare är du en engagerad och analytisk person som är duktig på att hitta kreativa lösningar samtidigt som du arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt.

Vidare ser vi att du är flexibel och prestigelös då arbetet ibland kan variera i svårighetsgrad. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och trivs med att arbeta i en bredare ingenjörsroll.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Mekanikkonstruktör är en direktanställning hos Texo AB i Älmhult!

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Moberg via mail: rebecca.moberg@eterni.se eller 0470-730191.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

Mekanikkonstruktör till Texo AB

Eterni Sweden AB