teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Mekanikkonstruktörer

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Mekanikkonstruktörer

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.   

Nu söker vi flera teknikintresserade och målinriktade mekanikkonstruktörer som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN

Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 150 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, labb, styr & regler, audio-optimering etc. Du kommer huvudsakligen att arbeta med konstruktionsuppgifter inom mekanikområdet i utvecklingsarbetet och produktunderhåll av våra värmeprodukter och tillbehör. I arbetet ingår att genomföra konstruktionsändringar vad beträffar kvalitetsförbättringar och säkerställa att slutprodukten är effektiv att producera. Utöver det kommer du att arbeta med problemlösningar samt delta i konstruktionsgenomgångar, provkörningar och utformning av system. Arbetet sker huvudsakligen med hjälp av 3D-programmet Inventor.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är konstruktör, helst med erfarenhet, som är självständig, flexibel, noggrann, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för mekaniska konstruktioner. Erfarenheter inom maskin- eller VVS-området är meriterande. Eftersom vår koncern är global behöver du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

OM ANSÖKAN

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Välkommen att söka jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 30 april 2023. Vill du veta mer så kontakta gärna någon av oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder. 

Dela detta jobb

logga
Mekanikkonstruktörer

NIBE AB