teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Montör till NIMO-verken

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

Montör till NIMO-verken

Montör till NIMO-verken

Tjänstebeskrivning & erbjudande
NIMO är ett svenskt, välkänt och innovativt företag som tillverkar högteknologiska utrustningar för klädvård, t ex många modeller av torkskåp, manglar och tvättbänkar mm för kunder över hela världen. Vi är nu inne på en intensiv utvecklingsresa där vi utvecklar vår produktion, vår personal och deras kompetens samt våra produkter. Just nu söker vi Montörer som vill vara med och bidra till företagets utveckling.

Som Montör på NIMO kommer du att arbeta tillsammans med kollegor i mindre grupper med gemensamma mål. Lokalerna är ljusa och relativt tysta. Vi arbetar både i enskilda monteringsstationer och på stillastående produkter på monteringsbanor. Arbetet bedrivs av erfaren och positiv personal som gärna delar sin gedigna kunskap med dig. Dina dagliga arbetsuppgifter består huvudsakligen av att bygga torkskåp av olika slag och andra NIMO-produkter från grunden genom att montera, skruva, popnita och installera plåtdetaljer och elektriska komponenter. Även provning förekommer. I vissa produkter installerar vi även avfuktnings-moduler som arbetar med värmepumps-teknik. Du har alltid en fadder som introducerar dig, samt omtänksamma Teamledare och Produktionsledare som stöttar och instruerar dig i det dagliga arbetet.

Vi arbetar IHOP och våra ledord är:
-Innovativa
-Hållbara
-Omtänksamma
-Pålitliga

Personprofil
NIMO söker dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. Vi önskar även att du:

* har någon form av erfarenhet från arbete inom industri eller hantverks-yrke
* är en riktigt bra lagspelare som delar med dig av din erfarenhet och bryr dig om dina lagkamrater
* har ett gott humör och gillar att lära dig nya saker
* är självgående och initiativrik, samtidigt som du kan följa detaljerade instruktioner noga
* förstår svenska obehindrat

Övrigt
Arbetstid: Dagtid
Plats: Hova
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Visstid med chans till förlängning

Företagspresentation
Om NIMO-verken
NIMO startade redan 1944 och omsätter idag ca 240 Mkr och har drygt 120 medarbetare. Vi tillverkar högkvalitativa och avancerade torkskåp för klädvård. Produktionsmiljön är högmodern, med ljusa trevliga miljöer och en stor del automatiserade processer. Vi har de allra modernaste maskinerna för plåttillverkning och pulverlackering. Vi ser våra anställda som vår största tillgång och arbetar ständigt med att skapa trivsel och god laganda.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Välkommen med din ansökan! PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Olle Ivarsson via olle.ivarsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Notera att vi inte kan hantera ansökningar som skickas på mejl, vänligen ansök direkt i annonsen.

Dela detta jobb

logo
Montör till NIMO-verken

PerformIQ