teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Murare för omgående uppdrag

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Murare för omgående uppdrag

 

Är du utbildad Murare eller jobbat en tid som just Murare? Då kanske du vill ta dig an detta uppdrag i Uppvidinge kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan börja jobba omgående eller snarast och har möjlighet att jobba på heltid i minst tre månader. Uppdraget är på en ort i Uppvidinge kommun och vi söker minst ett par personer!

Uppdraget innefattar främst att bygga upp murar och att klä in fasader med fasadtegel, du får även hjälpa till med putsning och efterarbete samt eventuellt även plattsättning. Vill du bli en del av ett kompetent lag?

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad murare/har yrkesbevis eller gått en liknande utbildning och har praktisk erfarenhet som murare eller plattsättare. För att lyckas i rollen är du noggrann och van att jobba fysiskt, du har god fysik och är uthållig. Vi ser gärna att du trivs med att jobba både ute och inne och fungerar bra i team.

Självklart har du en god social förmåga och kan med lätthet föra dig ute hos kund och entreprenörer/UE. Vi ser gärna att innehar ID06-kort samt B-körkort.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Murare är ett uppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Uppvidinge kommunUppdraget förväntas pågå minst tre månader med möjlig förlängning därefter. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Murare för omgående uppdrag

Eterni Sweden AB