teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

NC Operatör Till GKN Aerospace

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

NC Operatör Till GKN Aerospace

Om företaget
GKN Aerospace is one of the world’s largest independent first tier suppliers to the global aviation industry. With over 100 year’s aerospace experience, we harness our considerable knowledge and advanced manufacturing technologies to supply high-value, integrated assemblies in both metallic and composite materials. GKN Aerospace Sweden AB, with 2000 employees, is located in Trollhättan Sweden. GKN Aerospace Sweden AB is a part of GKN Aerospace Engine Systems (“AES”). AES have 4,000 people working in 12 manufacturing sites in Sweden, Norway, USA and Mexico.

Dina arbetsuppgifter
Vi på Spool avd 9231 i C-verkstaden vill utöka teamet med en NC-operatör med inriktning mot på svarvning och söker nu en engagerad och flexibel lagspelare med rätt kompetens och personlighet som vill vara med och arbeta tillsammans med oss i vårt team.

Avdelningen hanterar en rad olika produkter/operationer inom motorprogram GEnX, CF6-80, LM2500, LM6000, LM9000 samt KHI.
Vi ansvarar för startflödet för dessa produkter och huvudmaskinerna där du kommer att arbeta är våra 8 st Morandosvarvar där vi arbetar med flermaskinskörning. För tillfället har vi 2-skift samt GKN-skift på avdelningen, men skiftgång kan komma att variera över tid beroende på produktionsvolymer.

Du behöver vara kommunikativ, serviceinriktad och genom en öppen och positiv inställning bidra till att gruppen trivs. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra då vi arbetar i team kring produkterna. Som person är du nyfiken, ansvarstagande och engagerad.
Du ansvarar för:
- Att vi har bra kvalitet på det vi levererar.
- Att vi håller takten och levererar enligt löften.
- Komma med idéer och vara med och bidraga till ständiga förbättringar.
- Arbeta enligt våra säkerhetsföreskrifter.

Din profil
* Vi söker dig som har en vilja att lära dig nya saker.
* Vill vara med och bygga upp ett vinnande team så att vi blir bättre än våra konkurrenter.
*Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.
* Tidigare erfarenhet som NC-operatör.

Om oss
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2023-04-30. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

 

 

Dela detta jobb

logga
NC Operatör Till GKN Aerospace

Premier Service AB