teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Offertör till Hemi Heating, Södertälje

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-16

Ansök nu

Offertör till Hemi Heating, Södertälje

Hemiheating_Färg.jpg


Rollen
Hos oss kommer du i första hand jobba med vår befintliga kundstock med beräkningar av projekt och vi vill att du på sikt kommer även att bedriva en del uppsökande säljarbete mot nya kunder.
Våra kunder är lokaliserade globalt men med huvudfokus på Europa. Segmentet består till stor del av kunder inom processindustrin samt företag inom den gröna omställningen. Du kommer ingå i ett engagerat team av säljare, tekniker och produktionspersonal och vi är mycket stolta av att vara certifierade enligt Great Place To Work.

Personlighet och erfarenhet
Vi söker dig som har en känsla för det tekniska och god affärsförståelse, gärna med erfarenhet från industriell produktion. Du ska kunna ta eget ansvar för dina kunder och hela säljprocessen samt vårda relationen med våra kunder som i hög grad återkommer projekt som behöver nya offerter och förslag.

För att lyckas ska du gymnasiekompetens, gärna åt det tekniska hållet, ha en god datavana och behärska svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas hos oss är det viktigt att du är trygg som person, positiv, engagerad och prestigelös. Tjänsten avser heltid 40 tim/vecka.

Ansökan
Intresserad? Ansöker gör du omgående då vi genomför intervjuer löpande och vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930

Om Hemi Heating
Hemi Heating har sedan starten 1991 utvecklat och producerat kundunika värmeprodukter som levereras över hela världen. Med lång erfarenhet och hög kvalitet är vi idag en av de ledande aktörerna av flexibla ytvärmesystem, som minskar processavbrott och underhållskostnader för våra kunder. I Södertälje finns vårt Hemi Team av sömmerskor, tekniker, elektriker, säljare och administratörer som har ständig fokus på att hitta den bästa värmeeffektiva lösningen till våra kunder idag samtidigt som vi utvecklar nya värmeprodukter för våra kunders framtida behov. Sedan februari 2018 ingår vi i NIBE koncernen och har ett kinesiskt dotterbolag.
Vi är certifierade enligt Great Place To Work och på Hemi Heating sätter vi medarbetarnas trivsel högst. Vi arbetar enligt moderna metoder och är i början av en spännande Scale-Up fas som ger rätt person goda möjligheter att påverka både eget och företagets arbete.

Dela detta jobb

logo
Offertör till Hemi Heating, Södertälje

Rubino Rekrytering AB