teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

OPERATÖR/MONTÖR

Ort
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

OPERATÖR/MONTÖR

Haldex är en tillverkare av pålitliga och innovativa bromssystem och luftfjädringslösningar som förbättrar säkerhet, dynamik och hållbarhet för tunga fordon. Haldex kunder är i första ledet stora tillverkare av lastbilar, bussar och släpvagnar i Nordamerika, Europa och Asien. På eftermarknaden erbjuder Haldex reservdelar och service till distributörer, verkstäder och stora logistikföretag. Haldex grundades 1887 i Landskrona och har sedan dess utmärkt sig genom ett innovativt forsknings- och utvecklingsarbete som skapat banbrytande tekniska fordonslösningar. Idag fokuseras utvecklingen på säkerhet och på framtidens elektrifierade och uppkopplade tunga fordon.

Haldex verksamhet är global med cirka 2 000 medarbetare i 19 länder. Vi ingår i SAFHOLLAND-koncernen

Till vår monteringsavdelning söker vi

Arbetsuppgifter

I tjänsten som montör ansvarar du för din del i monteringslinan vid maskinen du står vid och dess utrustning. Du, tillsammans med dina kollegor inom samma process, arbetar som ett team och ansvarar för att kontinuerligt leverera produkter i rätt kvalitet med rätt produktivitet och att detta sker på ett säkert sätt. För att uppnå det arbetar du dagligen med verktygsbyten, underhåll, 5S felsökning, styrning av mått etc.

Om dig
Du är en person som är ansvarstagande, arbetsvillig och har en strävan att utvecklas och en vilja att lära. Du drivs av uppsatta mål och är fokuserad på att produktionen ska fungera. Du har även en förmåga att samarbeta och kommunicera och arbetar lika bra självständigt som i grupp. Du har en hög säkerhetsmedvetenhet och sätter din och andras säkerhet främst.

Det krävs också att du är kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad.

Din bakgrund

–          Vi söker dig som är tekniskt kunnig. Har du industriteknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet är det meriterande

–          Du har truckkort för ledstaplare och gärna god datavana.

–          Du måste av säkerhetsskäl behärska svenska språket i tal och skrift.

Om anställningen

Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till fast anställning och arbetstiden är förlagd på två-skift för närvarande men kan komma att ändras framåt.

För ytterligare frågor om arbetet kontakta Cristian Dahlgren, Produktionsledare Monteringen på tel: 0418-47 61 74

Vi önskar din ansökan så snart som möjligt eftersom vi arbetar löpande med urvalet.

Dela detta jobb

logo
OPERATÖR/MONTÖR

Workspace Recruit