teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du ingå i ett framgångsrikt team i en expansiv fas?

Vi söker nu en Operatör till automontering/packautomation inom verkstadsindustrin. Företaget som tillverkar och saluför taksäkerhetsprodukter, solpanelsfästen och trappor är marknadsledande och har positionerat sig som en av de största tillverkarna i Norden. Nu behövs förstärkning i produktionen för att kunna möta den efterfrågan som finns på produkter och för att förbli en av de största aktörerna på marknaden.

Vår kund är ett svenskt väletablerat företag med trivsamma och stimulerande lokaler i Ulricehamn. Medarbetaren ses som den främsta resursen, man strävar ständigt efter förbättringar och lägger stor vikt vid personlig utveckling. Välkommen till ett expansivt familjeföretag som känns som en familj!

Om tjänsten

Tjänst: Operatör till automontering/packautomation
Tjänstgöringsort: Ulricehamn
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum

Arbetsbeskrivning

Du kommer ingå i ett team med operatörer och tekniker på avdelningen för automatisk montering och packning. Maskinerna på avdelningen är helt eller delvis automatiska och kräver mer eller mindre övervakning av operatörer. Ni ansvarar för all materialhantering inom avdelningen, ni felsöker, justerar, trimmar och ser till att maskinerna går så bra som möjligt. Samarbete inom teamet och med övrig personal är viktigt, därför ställs höga krav på din sociala förmåga. Kommunikation, engagemang, ansvar och framåtanda är ord som genomsyrar hela verksamheten. Vi hoppas att det också är ord som du kan ställa dig bakom.

Vi söker dig som

Du är mångsidig och lösningsorienterad medarbetare som gillar produktion. Du är tekniskt intresserad och förstår snabbt hur saker och ting fungerar. Du är noggrann och gillar att leverera bra resultat under högt tempo. Du är inte rädd för att ställas inför nya utmaningar och arbetsuppgifter.

Utbildningsnivå.
Gymnasieutbildning med teknisk eller industriteknisk inriktning

Kunskapskrav.
Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande.
Truckkort A2 och B1
Erfarenhet inom industriell montering
Erfarenhet inom industriell paketering
Erfarenhet inom automation

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Operatör till automontering/packautomation

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb