teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Översiktsplanerare

Ort
Utgår

2023-03-19

Ansök nu

Översiktsplanerare

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Som översiktsplanerare arbetar du med med strategiska planeringsfrågor och översiktlig planering och såväl inom som utom Plan- och bygglagens processer. Du driver projekt på ett självständigt sätt, och tillsammans med kollegorna på enheten tar vi ansvar för helheten genom en kontinuerlig dialog i våra ofta komplexa frågor. Förankring, genomförbarhet och digitalisering är viktiga utvecklingsfaktorer vi jobbar med i våra projekt och processer. 

Din arbetsplats

Nu söker vi en översiktsplanerare som vill vara med och driva kommunens fysiska planering och utveckling. Kommunen står inför flera komplexa och strategiska stadsbyggnadsfrågor som du kan förvänta dig att arbeta med. Parallellt med innehållsfrågor arbetar vi också med en ny digital form och struktur för kommunens översiktsplan.

Enheten för strategisk planering är en av tre enheter inom Stadsplaneringsavdelningen, som arbetar på uppdrag av Samhällsbyggnadsnämnden och Kommunstyrelsen. Avdelningen arbetar med övergripande strategisk planering, översiktsplanering och detaljplanering och ansvarar också för kommunens markförsörjning och exploatering. På Enheten för strategisk planering finns en bred kompetens inom strategisk/översiktlig planering, trafik, ekologi, och kulturmiljö. Tillsammans lägger vi grunden för ett hållbart Linköping och skapar beredskap för dagens och framtidens utmaningar. 

Arbetsplatsen är belägen i nya lokaler i Ebbepark. Vi jobbar aktivitetsbaserat, flextid tillämpas och möjlighet erbjuds att arbeta viss tid på distans.

Du som söker

Din utbildningsbakgrund är arkitekt/landskapsarkitekt/planeringsarkitekt/samhällsplanerare/kulturgeograf eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av planering och komplexa planeringsfrågor, GIS/digital samhällsbyggnadsprocess och projektledning.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, då arbetet ofta konkretiseras i olika texter och i muntlig kommunikation med olika aktörer. 

Vi söker en engagerad planerare med förmåga att förstå komplexa förutsättningar och omsätta dessa i kloka planeringsinriktningar. Du är kreativ, har driv och en vilja att åstadkomma resultat med rätt kvalitet. Du har också god kommunikativ förmåga, är pedagogisk, och du trivs med att samarbeta med andra, såväl internt som med externa parter. I ditt arbete är du strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vid ändrade omständigheter besitter du ett lugn och kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10853

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Översiktsplanerare

Linköpings kommun