teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Platschef till Hamek Verkstad AB

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2024-03-10

Ansök nu

Platschef till Hamek Verkstad AB

Vad kan Hamek erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du tillsammans med dina medarbetare, kunder och VD driver och utvecklar Hamek Verkstad på plats i Nyland. Din vardag präglas av en hög grad av variation, du kommer att leda och planera den dagliga produktionen, ha kontakt med kunder, hantera ordermottagning, inköp, personal- och arbetsmiljörelaterade frågor. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med en stark framtidstro och goda möjligheter att vara med att utveckla verksamheten.

Personal anställda vid Hamek Verkstad besitter hög kompetens inom laserskärning, svarvning, svetsning, fräsning, blästring, målning och lackering vilka tillsammans gör att vi kan bedriva verksamheten effektivt och med hög kvalité. Vår målsättning är att våra kunder ska vara nöjda med alla våra arbeten.

Nedanstående beskrivning av rollen som platschef utgör det huvudsakliga ansvarsområdet.

Vad innebär jobbet?

Platschefen är närmaste chef, ansvarig arbetsledare med personalansvar samt har delegerat operativt arbetsmiljöansvar för all personal på Hamek Verkstad AB. Platschefen ansvarar för att operativt planera, leda det dagliga arbetet samt säkerställa att det utförs effektivt med hög kvalité varje dag. En viktig del är att utveckla verksamheten och stödja gruppens medarbetare genom kontinuerlig återkoppling och kommunikation avseende verksamhet och prestation. Platschefen är också delaktig i arbetet med policys, rutiner, lönesättning och annat som rör personal- och arbetsmiljö.

Som platschef leder du verksamheten i vardagen, där viktiga arbetsuppgifter är att hantera kunder och inkommande ordrar, planera och bereda, sköta inköp och fakturor, stötta medarbetare i arbetet, planera bemanning och hantera semestrar, sjukfrånvaro samt andra personalrelaterade uppgifter.

Arbetstiden är dagtid vardagar.

Som platschef är du direkt underställd VD och utgör tillsammans med honom företagets ledning. Du rapporterar löpande utifrån överenskomna mål och uppföljningspunkter samt månadsvis resultatuppföljning. Ni har ett nära samarbete med tydlig ansvarsfördelning och tydliga ansvarsområden.

Den vi söker

För att du ska bli framgångsrik i rollen behöver du ta ett personligt ansvar, ha ett intresse för ledarskap, produktion, personalfrågor och arbetsmiljö samt vara villig att utveckla dig.
Du är kommunikativ, självgående och en lagspelare samt har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har god datorvana och lägst B-körkort.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i verkstad eller produktion alternativt relevant högskoleutbildning eller någon form av arbetsledande funktion. 

Skicka in din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Hamek Verkstad AB med AxÖ Consulting. För frågor om tjänsten och dess innehåll är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Engström, johan.engstrom@axoconsulting.se eller på tel. 076-147 93 97.

Sista ansökningsdag 2024-03-10.

Observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

 
Om Hamek Verkstad AB

Hamek Verkstad AB är en komplett mekanisk verkstad, vi har stor expertis och kunskap med 120 års historia i Nyland där Ångermanälven möter Östersjön. Sedan 2016 ägs och drivs verkstaden under namnet Hamek Verkstad AB och är en komplett mekanisk verkstad med svetsning, maskinbearbetning, blästring, målning samt pulverlackering. Vi erbjuder även manuell bearbetning i korta serier. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. https://hamekverkstad.se

 

Dela detta jobb

logga
Platschef till Hamek Verkstad AB

AxÖ Consulting