teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Praktisk projektledare till NKC i Göteborg

Ort
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Praktisk projektledare till NKC i Göteborg

NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, med tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. 

Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav.

Vi strävar hela tiden för att möta eller överträffa förväntningar i alla delar av vår verksamhet, från planering och utvecklingsstadiet, genom design, tillverkning, genomförande och uppföljning.

Läs mer på: www.nkc-eu.com 

Som projektledare på NKC arbetar du med utvecklings- och investeringsprojekt samt processförbättringar inom vår tillverkning. Du kommer ingå i en grupp på 3 personer som tillsammans med konstruktörer och verktygsprovare driver projekt och förbättringar i vår fabrik. Produktionsområdena är uppdelade inom formsprutning av fordonskomponenter, skärande bearbetning, laser skärning och pressning/stansning, där du ansvarar för framtagning av nya koncept i befintliga och nya processer.

Du är ett stöd för såväl den tekniska avdelningen som för produktionspersonalen, där du bidrar med din kunskap. Du är bekväm med att driva förstudie, göra kravsättning, upphandling, installation och driftsättning. Projektarbetet innebär både teoretiskt och praktiskt arbete. Resor kan förekomma. 

Som projektledare har du det operativa ansvaret för att projektmålen infrias.

Projektledaren är närvarande i projektet och arbetar löpande med att motivera, inspirera och coacha projektdeltagarna samt verkar för att skapa en god projektkultur.

Projektledaren:

 • Koordinerar arbetsinsatserna och håller tempot uppe genom aktiv daglig ledning

 • Sätter sig in i projektets bakgrund och preliminära spelplan (mål och ramar) samt informerar samtliga medarbetare om dessa.

 • Genomför i samverkan med nyckelpersoner intresse analys och vidareutvecklar projektets spelplan.

 • Fastställer och uppdaterar vid behov projektets spelplan, i samverkan med projektbeställaren

 • Visualiserar tillsammans med projektmedarbetarna projektet för att öka tydligheten.

 • Organiserar projektet och har löpande dialog med resursansvariga om förfogande av personella och övriga resurser.

 • Planerar projektet på relevant detaljeringsnivå och planeringshorisont, i samverkan med projektmedarbetare.

 • Hanterar osäkerhet i projektet, bl.a. genom aktiv riskstyrning tillsammans med projektmedarbetarna.

 • Håller projektbeställaren informerad om nuläget och eventuella avvikelser, bl.a. genom statusrapporter.

 • Samverkar löpande med kund/användare, mottagare och andra intressenter.

 • Sammanställer projekt status och underlag inför operativa och strategiska beslut.

 • Levererar projektets resultat till kund och överlämnar ansvaret till mottagare.

 • Samlar löpande under projektet lärdomar, skriver slutrapport och ser till att erfarenheter från projektet vidareförmedlas.

Kvalifikationer

 • Högskoleutbildning och projektledarutbildning (Wenell eller annan)

 • Arbetslivserfarenhet som projektledare inom tillverkningsindustri

 • Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande

 • AutoCAD

 • Automationskunskaper

 • Office-paketen

 • Maskinsäkerhet

Som person är du prestigelös, praktiskt lagd och har god kommunikativ förmåga. Du är en relationsbyggare som trivs i mötet mellan olika människor och funktioner i verksamheten. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och trivs i en ansvarsfull roll där du är drivande och kan påverka.

Uppgifterna i arbetet ställer krav på analys- och problemlösningsförmåga.

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryterare Camilla Jacobsson telefonnummer: 0707-500385. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget 
NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, med tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav. 

NKC flyttar fram positionerna inom teknik för våra två kärnområden: Cages och Automotive. NKC arbetar för att maximera sin potential inom dessa kärnområden för framtiden. Vi strävar hela tiden för att möta eller överträffa förväntningar i alla delar av vår verksamhet, från planering och utvecklingsstadiet, genom design, tillverkning, genomförande och uppföljning.

Dela detta jobb

Logo
Praktisk projektledare till NKC i Göteborg

NKC Manufacturing Sweden AB