teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Printoperatör till internationellt företag i Helsingborg

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Printoperatör till internationellt företag i Helsingborg

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en flexibel person som är praktisk och noggrann? Tycker du om att arbeta i en fräsch arbetsmiljö i ny lokal där varje individ är en värdefull medspelare?

För vår kunds räkning söker vi nu en medarbetare till deras printeravdelning. Vår kund är ett familjärt bolag, som är ett av de ledande företagen inom etikett- och förpackningsindustrin och är belägna i Helsingborg.
Arbetsuppgifterna består till största del av:

• Producera högkvalitativa etiketter och förpackningar
• Övervaka och justera utrustningen
• Kontrollera kvalitén på de färdiga produkterna

Dina arbetsuppgifter kommer att variera, men du kommer att arbeta med allt från att förbereda material till produktion, till att paketera och leverera färdiga produkter till våra kunder. Det är ett tydligt, fritt arbete förutsatt att man håller leveranstiden.

Personprofil
Tjänsten passar dig som är strukturerad, noggrann och en ansvarstagande person. Du känner dig bekväm att arbeta med system inom filhantering och har lätt för att lära dig nya system och arbetssätt.
Vidare är det meriterande om du har en grafisk bakgrund eller tidigare erfarenhet av arbete inom produktion, men det är inget krav.

Krav för tjänsten innefattar:
• Svenska obehindrat i tal och skrift
• Datorvana

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som produktionsledare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, med viss flexibilitet
Plats: Helsingborg

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos en av våra kunder. Eventuella frågor besvaras av Jesper Wahlgren, konsultchef, på jesper.wahlgren@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Printoperatör till internationellt företag i Helsingborg

PerformIQ