teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Production Engineer

Ort
Utgår

2023-06-08

Ansök nu

Production Engineer

Till Element söker vi en Production Engineer. Som en del av vår verksamhet kommer du att arbeta mot våra kunder för att säkerställa att rutiner och utrustning håller den standard och de krav som ställs. Du kommer också att arbeta med att säkerställa rutiner och arbetssätt för att uppnå våra interna mål inom säkerhet, kvalitet, leverans och kostnad. Du kommer att vara en del av den lokala ledningsgruppen samt ha ett nära samarbete med den centrala funktionen för teknisk ledning och utveckling.

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och är trygg i din kompetens. Som person är du analytisk och strukturerad och ser utvecklings- och förbättringsarbete som ett positivt inslag i arbetet. Du har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Tjänsten är placerad i Trollhättan och vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal, friskvårdspeng samt föräldralön.

Arbetsuppgifter:

  • analysera, utreda och lösa problem i vår kalibreringsprocessen

  • kontinuerligt arbeta med att förbättra vår kalibreringsprocess

  • identifiera produktivitetspotential i kalibreringsprocessen

  • skriva instruktioner och användarmanualer

  • supporta våra kalibreringstekniker

Kvalifikationer:

  • utbildad civilingenjör eller har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet

  • några års arbetslivserfarenhet av liknande tekniskt arbete

  • duktig problemlösare och förmåga att se alternativa lösningar

  • jobbar effektivt med att implementera nya arbetssätt och verktyg

Om företaget:

Element är ett av de snabbast växande test-, kalibrering - och certifieringsföretagen i världen. Globalt har vi mer än 7500 briljanta kollegor i 200 städer och i 30 länder. Tillsammans delar vi ett ambitiöst syfte att ”Göra morgondagen säkrare än idag”.

Där bristfällighet inte är ett alternativ hjälper vi kunderna att se till att deras produkter, material, processer och tjänster är säkra, kompatibla och ändamålsenliga. Från tidig forskning och utveckling, genom komplexa godkännandeflöden och fram till produktion, stödjer våra forskare, ingenjörer och tekniker våra kunder för att uppnå säkerhet, produktkvalitet, hållbara resultat och marknadsandelar.

Vi är stolta över vår globala räckvidd, men du kommer även märka av den familjära känslan av att vara en del av ett mindre företag på Element. Vi ger dig möjlighet att ta ansvar för din karriär och belönas med utveckling.

Företag över hela världen är beroende av vår kompetens, uppmärksamhet på detaljer och den absoluta noggrannheten som finns i vårt arbete. Den roll vi har i att skapa en säkrare värld är mycket större än ett enskild företag.

På Element är vi alltid stolta över att sätta våra medarbetare i första rummet. Vi är en arbetsgivare med lika möjligheter som ser mångfald och integration som grundläggande för vår vision att bli "världens mest betrodda testpartner".

Alla kandidater med lämpliga kvalifikationer kommer att beaktas för anställning på grundval av objektiva arbetsrelaterade kriterier och utan hänsyn till följande: ålder, funktionshinder, etniskt ursprung, kön, civilstånd, ras, religion, ansvar för anhöriga, sexuell läggning eller könsidentitet eller andra egenskaper i enlighet med gällande gällande lagar.

Om Element Metech https://elementmetech.com/

 

 

Dela detta jobb

Production Engineer

Element Metech AB