teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionsansvarig för Styr/Elkoppling till NIBE Ventilation

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-06-12

Ansök nu

Produktionsansvarig för Styr/Elkoppling till NIBE Ventilation

Vill du vara med på en entreprenörsresa utöver det vanliga? NIBE lanserar framöver ett helt nytt sortiment ventilationsaggregat till större fastigheter. Vi förstärker nu med en Produktionsansvarig för Styr och elkoppling till NIBE ventilation med placering i Råstorp strax utanför Markaryd.

OM TJÄNSTEN

I första skede under prototypstadie du kunna vara behjälplig vid prototypbyggnation i Råstorp, framför allt med elkoppling och drifttester. Du kommer att stötta ansvariga i styrprojektet vid utveckling av siemens Climatix aggregatstyr, HMI samt övriga el- styrkomponenter. Vid uppstart av produktion (provserie- 0 serie) kommer du att ha det övergripande ansvaret för elkoppling/styr/drifttester. men inget personalansvar. Du kommer även att vara med och ta fram produktionsunderlag, instruktioner, manualer,  och testprotokoll för styr/drifttester till produktionspersonalen. Med hjälp av den framtagna testutrustning kommer du tillsammans med de ansvariga för styrprojektet att utveckla en metod för elkoppling/styr/drifttester för produktionen. 
Du ansvara för regelverket kring behörigheter och även utbilda produktionspersonalen vad gäller elkoppling/styr/drifttester, samt planera avdelningens dagliga arbete.
Rollen innebär även att du kommer stötta produktionspersonalen med felsökning vid uppkomna el/styr/driftproblem, samt dokumentera och återkoppla dessa till styrprojektets ansvariga.

DIN BAKGRUND

Vi söker en ansvarsfull, självständig person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Du har ett stort intresse för problemlösning och felsökning och gärna vara social med en känsla för detaljer.

Du bör ha en elteknisk bakgrund med inriktning mot elkraft eller automation och kunskaper om styrsystem, gärna inom ventilationsbranschen. Några års erfarenhet av arbete som industrielektriker eller automationselektriker är meriterande. All erfarenhet från Ventilations/Installationsbranschen är också meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Eftersom vi är en global koncern behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

OM ANSÖKAN

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Välkommen att söka jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 12 juni 2023. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder. 

KONTAKTPERSONER

Marie Sundh

Projektansvarig Ventilation

0433-27 30 00

marie.sundh@nibe.se

Madeleine Johannesson

HR-Specialist

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Produktionsansvarig för Styr/Elkoppling till NIBE Ventilation

NIBE AB