teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Produktionschef - Solceller365, Uppsala

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-22

Ansök nu

Produktionschef - Solceller365, Uppsala

Solceller365 startades 2022 och erbjuder smidiga och lönsamma helhetslösningar inom grön el. De jobbar med den senaste tekniken och designen och tar ett helhetsgrepp hos kunderna för att säkra rätt elproduktion. Solceller365 har flerårig kompetens inom området och en stark drivkraft till att bli en av de ledande aktörerna i Sverige.

PRODUKTIONSCHEF - SOLCELLER365, UPPSALA

Solceller365 är en effektiv och trygg aktör och nu söker vi en Produktionschef som får en central och viktig roll i företaget. Som Produktionschef sätter du de operativa processerna och ansvarar för underleverantörer och samordning. I rollen så verkar du som process- och kvalitetsansvarig och säkerställer att våra kunder får solcellsinstallationer av toppkvalité. Du har stort inflytande och mandat och är med och bygger upp företaget från start. 

I rollen ingår ansvar över:

- Inköp, grossisthantering och produktion
- Upphandling och samordning av underleverantörer
- Lagerstatus / planering
- Tidsplanering av projekt
- Arbetsorderhantering och leveranssäkerhet
- Anställning och personalansvar
- Coacha och utveckla ditt team
- Effektivisera arbetssätt

Du är en ordningsam och strukturerad person som kan ha flera bollar i luften samtidigt och du har god erfarenhet av att arbeta i CRMsystem. Du motiveras av ett stort ansvar och att bygga en stark teamkänsla. Kanske jobbar du idag som Projektansvarig på Solcells, Bygg, Tak eller Hantverksföretag där processerna är komplexa med hög omsättning på försäljning.

Som Produktionschef hos Solceller365 erbjuds du ett varierande jobb med härliga medarbetare och stora utvecklingsmöjligheter. Du hamnar på ett glatt och expansivt företag som det går bra för. Kulturen är väldigt positiv och de har ett vettigt tänk om hur man kombinerar arbetet med livet utanför. Huvudkontoret ligger centralt i Uppsala men möjlighet till att jobba remote finns. Om du vill verka i denna bransch, vara med och bygga ett fantastiskt företag och utvecklas inom förnyelsebar energi så tveka inte att höra av dig!

Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

Frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten besvaras av Kristina Lindquist 0739821202 / kristina@dimple.one

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Produktionschef - Solceller365, Uppsala

RekryteringsKonsulten Sverige AB