teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionsmedarbetare

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Produktionsmedarbetare

Om företaget
Hellma Materials GmbH är ett innovativt och internationellt företag som sysslar med utveckling, tillverkning och försäljning av kristallina och keramiska material för optik, strålningsdetektering och försvar. Bland våra kunder finns välkända fotonik- och säkerhetsteknikföretag som integrerar dessa material i system och därmed ställer högsta krav på oss. Dessutom utvecklar och odlar vi detektorkristaller, vars användningsområde sträcker sig från grundforskning till medicin. Som ett globalt aktivt företag respekterar och värdesätter vi samarbetet med våra kunder, leverantörer och anställda.

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med från start när Hellma Materials Sweden AB startar upp sin verksamhet i Trollhättan då har du chansen nu! Vi söker nu efter dig som brinner för i ditt arbete som produktionsmedarbetare och vill vara en del av den grupp som skall utgöra stommen i denna satsning.
I rollen kommer du att få jobba med och ansvara för en bred palett av arbetsuppgifter. Tillsamman med det övriga teamet som nu tar form kommer du att få vara med på en utvecklande och spännande resa.

Några exempel på dina arbetsuppgifter är.
• Utförande och dokumentation av underhålls-, reparations- och servicearbeten på högvakuumsystem för kristallodling.
• Fyllning och borttagning av deglar för kristalltillväxt i renrumsområde.
• Kontrollera och ansvara för underhållsarbete enligt plan samt utföra nödvändiga reparations och rengöringsarbeten.
• Deltagande i Jour.

Din profil
• Du har genomgått utbildning som maskin- och anläggningsoperatör, elektriker, mekatroniktekniker, VVS tekniker eller liknande.
• Goda kunskaper i engelska.
• Du som person är pålitlig, självständig och ansvarsfull.
• Verkstadsvana från tidigare arbeten.

Om oss
Vi erbjuder dig förutom möjligheten att få vara med på denna spännande resa bra förmåner och lönevillkor. Du erbjuds en trygg anställning i en bra arbetsmiljö, Hellma Materials uppmuntrar också till vidareutveckling och utbildning och ger dig möjlighet att växa tillsammans med företaget och dina framtida kolleger.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Andrej Lovric tel 070-785 84 12. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2023-05-17. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Produktionsmedarbetare

Premier Service AB