teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionstekniker

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Produktionstekniker

Tack vare vår starka tillväxt förstärker vi nu vår produktionstekniska avdelning med ytterligare produktionstekniker, i Markaryd. Jobbet är perfekt för dig som är en analytisk lagspelare som vill jobba med hållbara energilösningar i världsklass!

OM TJÄNSTEN

Som Produktionstekniker arbetar du med att utforma och utveckla våra flöden och tillverkningsmetoder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat produktionsanpassning av nya produkter, utformning av arbetsinstruktioner, balansering av produktionslinjer, att genomföra investeringar och förbättringsprojekt samt support vid kvalitetsavvikelser. Arbetet sker med ständigt fokus på förbättrad tillverkningskostnad, hög kvalitet, god ergonomi och korta ledtider.

Tjänsten är placerad i Produktionsteknik Energy Systems, som är en funktion inom NIBE AB där vi har samlat all tillverkningsrelaterad teknik för affärsområdet NIBE Energy Systems produkter.

DIN BAKGRUND

Vi tror att du är en analytisk och driven person med antingen en ingenjörsutbildning på högskolenivå och/eller ett antal års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Kunskaper eller erfarenhet inom svets, plåtbearbetning, automation och/eller projektledning är meriterande.

För att passa i rollen behöver du trivas med att fatta egna beslut, inom givna ramar, och inte vara rädd för att driva igenom förändringar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 31 mars. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

Kontaktpersoner

Henrik Broström

Produktionsteknisk gruppchef

0433-27 30 00

henrik.brostrom@nibe.se

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
Produktionstekniker

NIBE AB