teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionstekniker Montering

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Produktionstekniker Montering

Vi gör omfattande investeringar i nya produktionsytor och monteringslinjer och vill förstärka vår organisation med ytterligare produktionstekniker placerade på NIBE AB i Markaryd. Produktionsteknik NIBE Energy Systems är en funktion inom NIBE AB som samlar all tillverkningsrelaterad teknik för affärsområdet NIBE Energy Systems produkter i en och samma organisation. 

ARBETSUPPGIFTER

Som produktionstekniker arbetar du med att utforma och utveckla våra flöden och tillverkningsmetoder inom framför allt montering av värmepumpar. I uppgifterna ingår bland annat produktionsanpassning av nya produkter, framtagning av arbetsinstruktioner, balansering av produktionslinjer samt att genomföra investeringar och förbättringsprojekt. Arbetet sker med ständigt fokus på reducerad tillverkningskostnad, hög kvalitet och god ergonomi.

DIN BAKGRUND

Vi tror att du antingen har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och/eller ett antal års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Kunskaper eller erfarenhet av automation inom tillverkningsindustrin är meriterande.

För att lyckas i rollen som produktionstekniker krävs det att du har ett stort eget driv att ständigt förbättra produktionsprocessen. Du måste våga fatta egna beslut och driva igenom förändringar med en hög grad av integritet och kostnadsmedvetenhet.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 30 april 2023. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Peter Svensson

Produktionsteknisk gruppchef

0433-27 30 00

peter.svensson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Produktionstekniker Montering

NIBE AB