teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Produktionstekniker till Köping

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-04-14

Ansök nu

Produktionstekniker till Köping

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett brinnande intresse för teknik? Gillar du problemlösning och har erfarenhet från produktionsteknik inom industrin? Då kan det här vara en tjänst för dig.

Vi söker för kunds räkning en tekniker inom skärande bearbetning. Företaget tillverkar växellådskomponenter till framför allt tunga lastbilar. Från ämne till färdig kompentent för montering, inklusive värmebehandling och hårdbearbetning.

Arbetsuppgifterna innebär teknisk beredning med metodupplägg, cykeltidsberäkningar, uppspänningsteknik, verktyg, programmering, mätmetoder samt instruktioner. Implementering av nya artiklar sker i projektform där du kommer vara med från ritning till färdig produkt. Systematiskt förbättringsarbete ingår som en viktig del av arbetet. Det finns goda chanser att jobba med anslutande arbetsuppgifter, såsom underlag till offerter, projektledning, maskininvesteringar, kvalitetssäkring eller andra tekniska specialområden.

Personprofil
Du som söker har kunskap och erfarenhet av produktionsteknik inom skärande bearbetning och programmering av CNC maskiner. Med god kunskap mot svarvning och fräsning, mestadels används ISO-programmering. Stor vikt läggs vid praktisk erfarenhet inom skärande bearbetning.

Utöver ovan ska du läggs stor vikt vid engagemang, kunskap och förmåga. Vidare ser vi gärna att du är en lagspelare som drivs av utmaningar och utveckling.

Övrigt
Start: Omgående/efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Köping

Om PerformIQ
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som produktionstekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Helena Bergström via helena.bergstrom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Produktionstekniker till Köping

PerformIQ