teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projekteringsledare mark och anläggning till SKB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-06-06

Ansök nu

Projekteringsledare mark och anläggning till SKB

About the job

Tiden är inne.  Tillsammans ska vi bygga ett världsunikt slutförvarssystem.

Bygget av Öresundsbron, flytten av Kiruna eller förbifart Stockholm är några av de största byggprojekten i Sverige. Nu är tiden snart inne att inleda tre stora byggprojekt som ska skydda människor och miljö i 100 000 år.

Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste miljöskyddsprojekt? Tillsammans med dina kolleger kommer du att bidra till en säker och hållbar hantering av svenskt radioaktivt avfall med liten påverkan på klimat och miljö.

Uppdraget är i stora delar ett pionjärarbete och innebär många komplexa utmaningar inom bygg-, konstruktions- och anläggningsarbete. Det ställer höga krav på säkerhetstänkande, samarbetsförmåga och konstruktiva lösningar.

Ditt arbete kommer att göra skillnad för människor och miljö under mycket lång tid. Är du redo för utmaningen?

Nu söker vi en drivande och engagerad projekteringsledare inom mark och anläggning.

Här kommer du att arbeta

Avdelning Konstruktion och bygg har ett företagsövergripande uppdrag att konstruera och utveckla SKB:s samtliga kärntekniska anläggningar. Som projekteringsledare Mark och anläggning blir du en viktig projektmedlem i SKB:s stora projekt i Forsmark.

Vad du kommer att göra

 • Ansvara för koordinering med angränsande projekteringar, samordna etableringsfrågor i projektering med andra teknikområden och projekt för platsen Forsmark.

 • Styra och leda upphandlade konsulter inom teknikområde Mark och anläggning, samt planera och beställa markundersökningar.

 • Planera och leda projekteringsarbetet så att rätt kvalitet på leveranser uppnås och tillsammans med kvalitetsansvarig koordinera interna och externa granskningar.

 • Tillsammans med projektgruppen bereda och utvärdera förfrågningar av detaljprojektering och entreprenad för planerade anläggningsprojekt.

 • Ansvara för att krav hanteras och arbetas in i tekniska lösningar samt att spårbarhet till krav dokumenteras.

Resor mellan Östhammar/Forsmark och Solna kommer att förekomma.

Your profile

Vi söker dig som har:

 • högskoleingenjörsexamen med bygginriktning, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom lång arbetslivserfarenhet

 • erfarenhet från väg- eller anläggningsprojektering, företrädelsevis i en ledande roll

 • goda kunskaper i gällande regelverk och AMA

 • erfarenhet från arbetsmiljöarbete, gärna som BAS-P/U

 • goda kunskaper i svenska

 • körkort B

Vi tror att du är strukturerad, handlingskraftig och har förmågan att självständigt eller i team driva arbete framåt. Det är viktigt att du är anpassningsbar och kan föra en tydlig kommunikation med såväl interna som externa aktörer när det uppstår omplanering av arbeten med kort varsel. Gott samarbete med andra ser du som en naturlig väg framåt och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att verksamheten utvecklas efter uppsatta mål.

Additional information

Varför ska du arbeta hos oss?

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en spännande organisation med många nationella och internationella sakkunniga experter som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter.

Eftersom SKB ingår i Vattenfallkoncernen finns goda karriärmöjligheter inom en stor dynamisk organisation.

Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Det är viktigt att hela livet fungerar. Därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid.

Det här är vi, dina framtida arbetskamrater

På SKB träffar du människor med olika utbildning, olika förmågor och olika bakgrunder. Alla är olika, och det tycker vi är bra. Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och framgångsrikt företag. Och genom att var och en har möjlighet att utveckla sig själv, utvecklas även vår verksamhet.

Men på ett väsentligt sätt är vi alla lika. Det som enar oss, är att vi siktar mot ett tydligt mål: det att skapa trygghet för kommande generationer.

På vår webbplats finns mer information om SKB och hur det är att arbeta hos oss. Vi ser fram emot att lära känna dig.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Carin Nygren 070-307 77 14

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Anders Nielsen 070-078 68 40

Fackliga företrädare är för Saco-SKB Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Roger Ingvarsson, 070-618 83 45 och för Ledarna Per Carlsson, 070-325 09 15.

Placeringsort: Solna eller Östhammar

Vattenfall och SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast den 6 juni 2023.

 Urval sker efter sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tiden är inne. Tillsammans tar vi hand om framtiden.

Dela detta jobb

Projekteringsledare mark och anläggning till SKB

Vattenfall AB