teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PROJEKTINGENJÖR TILL BRAVIDA UMEÅ

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

PROJEKTINGENJÖR TILL BRAVIDA UMEÅ

Bravida i Umeå fortsätter att växa och till vårt team så söker vi nu dig som antingen är junior eller mer erfaren i rollen som projektingenjör! Som anställd på Bravida så erbjuder vi dig ett omväxlande arbete, goda utvecklingsmöjligheter och en kultur där vi tillsammans bygger framgång.

Läs mer om tjänsten nedan och skicka din ansökan så snart som möjligt!

Om tjänsten

I rollen som projektingenjör verkar du i nära samarbete med våra avdelningschefer, projektledare och serviceledare. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer exempelvis att omfatta att planera och organisera projekt, definiera projektets mål och leveranser. Du kommer även hantera och övervaka projektbudget och tidslinjer, samordna och kommunicera med projektteamet och intressenter/kunder, samt hantera förändringar och risker under projektens livscykel.

Rollen är omväxlande, du ges många kontaktytor såväl internt som externt och runtom dig finns en stor erfarenhet som hjälper dig i din introduktion och fortsatta arbete hos oss. Du kommer att tillhöra Umeåkontoret där det idag arbetar ca 250 medarbetare inom EL, VS, Ventilation, Automation, TFM, Kyla, Sprinkler och Säkerhet.

 


Varför ska du söka dig till oss?

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi tar oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar och vi vill att du som medarbetare ska kunna utvecklas långsiktigt hos oss. För när du växer, växer vi!

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning som ingenjör eller erfarenhet som projektingenjör.
Det är viktigt att du är serviceinriktad, kommunikativ och ger ett bra bemötande i alla lägen. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga och kan formulera dig väl i både tal och skrift.

Vi sätter hög vikt vid din personlighet och din vilja att stärka oss långsiktigt.
Tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Andersson på 070-497 54 62 vid eventuella frågor om tjänsten.

 

Dela detta jobb

logo
PROJEKTINGENJÖR TILL BRAVIDA UMEÅ

Workspace Recruit