teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Projektkoordinator till 1komma5° Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-22

Ansök nu

Projektkoordinator till 1komma5° Stockholm

1KOMMA5° Sverige är Sveriges ledande solcellsleverantör för villaägare och driver mot målet att alla 1,9 miljoner villaägare ska producera egen grön el med hjälp av solenergi. Varje dag, tak för tak, från kundens första tanke på solceller till det att hushållet producerar egen grön el, hjälper vi Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. 

Uppdraget
Som koordinator hos 1komma5° Sverige är du spindeln i nätet som ser till att våra kunder får sina solcellsanläggningar installerade på sina tak. Du planerar och koordinerar installationsteam, leverans av material, elektriker, underentreprenörer m.fl. Du jobbar tätt ihop med vårt operations team, säljare, BackOffice samt så har du har daglig kontakt med våra kunder. Rollen innebär att tillhandahålla service, planering, problemlösning och det finns självklart möjligheter för dig att utvecklas samt bidra till oss med dina tidigare erfarenheter och kunskaper.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Planering och koordinering av solcellsinstallationer
- Projektledning
- Genomgång och bokning av installationer tillsammans med kunderna
- Resultatuppföljning
- Schemaläggning

Vem är du?
För att lyckas i rollen så bör du vara en sann problemlösare! Du är inte rädd för att fatta beslut och du är hela tiden beredd på att tänka om när oplanerade saker inträffar. Du är effektiv i ditt sätt att arbeta och drivs av att ”lägga pusslet” och få hela kedjan att klaffa. Du är kommunikativ och har servicekänsla som en naturlig del i allt du gör. Du bör trivas i en föränderlig och snabbfotad miljö och är inte rädd att testa nya vägar.

Meriterande för tjänsten
- Erfarenhet av projektledning
- Erfarenhet av en koordinerande roll inom bygg/anläggning/teknik
- Systemvana

Personliga egenskaper
- Strukturerad, organiserad och har en förmåga att planera din tid effektivt
- Lösningsorienterad, positiv och trivs med att fatta beslut
- Snabblärd med en vilja att utvecklas
- Lätt att kommunicera med såväl kunder, kollegor och externa samarbetspartners

1Komma5° erbjuder
Ett uppdrag där du får ta eget initiativ och använda dina tidigare kunskaper inom projektkoordinering fullt ut. Du kommer självklart att få upplärning av kunniga kollegor samtidigt som vi tror på learning by doing och att våga testa själv. Du kan förvänta dig en snabbfotad prestigelös arbetsmiljö med högt i tak där alla strävar mot ett gemensamt mål - att driva mot omställningen till förnybar el och att se till att våra kunder blir nöjda med oss som leverantör.

- Denna tjänst utgår från huvudkontoret i Johanneshov i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.
- Vi är idag ca 100 härliga medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar.
- Ett generöst friskvårds bidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.
- En familjär företagskultur med AW, pingis-turneringar och andra roliga evenemang med jämna mellanrum. 

1KOMMA5° Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega. 

Ansökan
Stämmer ovan uppdragsbeskrivning och personbeskrivning in på dig? Välkommen att söka tjänsten som projektkoordinator, intervjuer sker löpande. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan där du även beskriver vad du kan tillföra 1KOMMA5°s team.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Projektkoordinator till 1komma5° Stockholm

1KOMMA5 grader AB