teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

PROJEKTLEDARE

Nu finns möjligheten att vara med och driva Ljunghäll framåt!

Vi är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Vi vill nu stärka upp vårt duktiga team på projekttekniska avdelningen och söker en erfaren Projektledare med vilja och förmåga att driva såväl små som riktigt stora projekt.

ARBETSUPPGIFTER

Ljunghälls produktion och maskinpark håller hög standard och vi strävar ständigt efter att ligga i framkant. Vi ser till att ha rätt kompetens på rätt plats, automatiserar och optimerar produktionsprocesser och arbetssätt för att fortsätta leverera kvalitativa produkter som möter och överträffar våra kunders förväntningar. 

Flertalet utvecklings-, industrialiserings- och underhållsprojekt pågår parallellt och som Projektledare på Ljunghäll driver du, tillsammans med ett tvärfunktionellt team, ett antal av dessa.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med projektidéer och leda offertberedningar. 

Du kommer att ta fram tidsplaner samt driva dina projekt hela vägen från uppstart till avslut. Inom ramen för uppdragen upprättar du också dokumentation och underlag. 

Vidare koordinerar, kommunicerar och samverkar du med projektets alla deltagare, såväl internt som externt. Däribland både kunder och leverantörer. 

BRA ATT VETA
Som Projektledare ingår du i ett kompetent projektteam om fem personer, där kollegorna sedan länge är väl insatta i Ljunghälls produktions- och utvecklingsapparat. 

Du rapporterar till vår Teknikchef och utgår från vår enhet i Södra Vi. Vi föredrar om ditt arbete i huvudsak kan ske på plats, men en hybridlösning kan också diskuteras. Resor kan förekomma i tjänsten. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER 

Du har gedigen erfarenhet av praktiskt projektarbete och god kunskap inom teknik och ledarskap. Vi ser gärna att du har arbetat inom tillverkningsindustri och med en inriktning mot Automotive. Du har en eftergymnasial utbildning, eller har förvärvat motsvarande kunskaper på områdena genom flerårig erfarenhet. 

Som person är du en god kommunikatör som är bra på att skapa relationer och samarbeta. Du är lyhörd för kundens krav och önskemål, och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.  

Du trivs i rollen som kreativ problemlösare, är van att hantera och prioritera flera parallella uppgifter och projekt. Vidare kan du beskrivas som både ansvarstagande och prestigelös, du trivs med att dela med dig av kunskap och erfarenheter.

Du har slutligen kännedom om något affärssystem, där kunskaper i SAP är meriterande. Det är extra meriterande om du redan har kunskaper i feleffektsanalys. 

Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att söka. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

PROJEKTLEDARE

Metallfabriken Ljunghäll AB