teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare fastighetsinstallationer eller energispecialist

Ort
Utgår

2023-06-21

Ansök nu

Projektledare fastighetsinstallationer eller energispecialist

Är du en engagerad, framåt och relationsskapande projektledare med erfarenhet från energi, VVS eller installationsledning i byggprojekt? Då har vi tjänsten för dig hos oss på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning!

Om tjänsten
Du kommer ingå i ett team med fokus på energi och teknik. Teamet jobbar med underhållsprojekt, stöd i ROT/nyproduktions-projekt främst inom värme, ventilation och styr och övervakning och med energifrågor för byggnader. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av planering och upphandling av utbyte och utbyggnad av fastighetsinstallationer. Alternativt kan din roll vara inriktad på energi med fokus på uppföljning, analys, utredningar och kartläggningar.
Du kommer jobba nära drifttekniker, förvaltare och kollegorna på avdelning teknik- och energi där du är hemmahörande.

Din profil
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst tekniskt gymnasium i grunden, vidareutbildning inom installationsteknik eller energi är meriterande.
Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av arbete inom projektledning av installationer, kvalificerad teknisk förvaltning, energi eller något teknikområde inom installationer. Eller erfarenhet som energispecialist eller liknande.

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt likväl som i team. Du är lyhörd och kommunikativ, har förmågan att hitta lösningar och är initiativrik i det dagliga arbetet och ett helhetsperspektiv. Vi ser att du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra och utveckla i befintliga fastigheter. Du kan agera som både som specialist och projektledare beroende på situation.

Jobba hos oss
Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt. Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Vi förvaltar drygt 14 000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 60 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm. Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se
Vi arbetar med löpande urval, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen in med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logga
Projektledare fastighetsinstallationer eller energispecialist

Jefferson Wells