teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare - Kyla, Huurre by Caverion - Stockholm

Ort
Utgår

2023-06-08

Ansök nu

Projektledare - Kyla, Huurre by Caverion - Stockholm

Är du intresserad av ett stimulerande och utvecklande arbete? Tycker du om att arbeta i en bra arbetsmiljö och med trevliga arbetskamrater? Vi söker nu en Projektledare inom kyla som självständigt kommer driva installationsprojekt och föra kunddialoger i Stockholm med omnejd.

Huurre Sweden ägs sedan 2020 av Caverion Sverige. Tillsammans är vi den svenska marknadens största aktör inom kyla. Vi är inte bara specialister inom livsmedelskyla eller avancerad processkyla utan installerar och ger råd för klimatsmart kyla. Med våra tekniska lösningar och kunnande sänker vi våra kunders driftskostnader och bidrar till en hållbar framtid. Huurres primära kunder finns inom livsmedelsindustrin, grossister, återförsäljare, professionella kök och inom sjukvårdssektorn. Huurre har egen tillverkning av CO2 aggregat och styrsystem vilket ger oss många möjligheter på marknaden.

Om rollen

I rollen som Projektledare inom kyla ansvarar du för att leda, driva och genomföra projekt i olika omfattning. Du ansvarar för kontakten med kunder, medarbetare och underentreprenörer. Vidare hanterar du kalkyl, inköp av material och planerar de olika uppdragen med montörer samt deltar i projekteringsmöten, byggmöten och samordningsmöten.

Rollen ger stor frihet under ansvar men ställer också höga krav på att kunna arbeta självständigt samt att vara den som kan få projektet att gå i rätt riktning med rätt kvalitet. Du kommer att ha ansvar för att vi följer Caverions rutiner så att vi erhåller de bästa tänkbara resultat till våra kunder.

I rollen ingår även att:

  • Kunna utreda och föreslå våra kunder kostnadseffektiva lösningar

  • Kommunicera, engagera och motivera personal och kund

  • Driva installationsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden ofta samverkar.

  • Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med leverantörer och kunder

  • Involverad i projektkalkyler vid in försäljning och uppföljning samt ÄTOr

  • Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning

Om dig

Du har en relevant högskole- eller YH (KY)-utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet från området. Erfarenhet som projektledare inom installationsbranschen är ett krav, har du dessutom erfarenhet inom kyla ser vi det som ett stort plus. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. I den här rollen är det viktigt att du är utåtriktad och nätverkande till din natur. Vidare är du tydlig och självgående, med förmågan att entusiasmera människor. Du är duktig på att bygga relationer såväl internt som externt. Vi ser också att du har god förmåga att planera, organisera och genomföra ditt arbete och kan se saker ur ett helhetsperspektiv.

Om oss

Det händer mycket spännande hos oss på Huurre! Sedan 2020 ägs Huurre Sweden av Caverion Sverige och i januari 2022 skedde övergången till Caverion, men kylverksamheten kommer fortsatt gå under varumärket Huurre by Caverion.

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11
länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2,2 miljarder.

Mångfald och jämlikhet är självklart och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Du kommer bli anställd på Caverion.

I den här rekryteringen samarbetar Huurre/Caverion med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Caverion. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tomas Löfgren, 08-764 2585.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Projektledare - Kyla, Huurre by Caverion - Stockholm

Jefferson Wells