teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare till unik elnätsanläggning Tunnelbanan.

Ansök nu

Projektledare till unik elnätsanläggning Tunnelbanan.

Trafikförvaltningen , Trafikförvaltningen, Investeringsprojekt

Vill du leda projekt i en unik elnätsanläggning?! Vi söker projektledare med energi för att bygga kollektivtrafik i världsklass!

Varje dag skapar Trafikförvaltningen förutsättningar för en fungerande kollektivtrafik för 1 miljon resenärer! Nu söker vi flera projektledare som vill fortsätta utveckla kollektivtrafiken i Stockholmsregionen

Om tjänsten 

Som projektledare inom avdelningen Investeringsprojekt leder du projekt inom infrastruktur. Avdelningen arbetar med att utveckla och förbättra kollektivtrafiksystemet i regionen så att 1 miljon människor kan resa med SL-trafiken varje dag.

Som projektledare leder du arbetet inom ditt projekt och säkrar att projektets innehåll levereras enligt tidplan och budget. Du ansvarar även för att tillsätta nödvändiga resurser i projektet. Vi behöver nu förstärkning med projektledare med erfarenhet av elanläggningsprojekt till vår sektion Tunnelbana.

Sektionen uppgraderar och utvecklar gröna linjens trafikstyrningssystem samt ansvarar för projekt med nya fordon, digital kommunikation och arbetsfordon. Andra projekt inkluderar utbyte av reservkraft- och likriktarstationer samt manöver- och trafikledningssystem.

Vad vi söker efter

  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av projektledning varav något elnätsprojekt

  • Kunskap om systemuppbyggnad samt kan tillämpa ett metodiskt arbetssätt för att angripa komplexa systemstrukturer

  • Behärska svenska språket i tal och skrift

Vi söker nu projektledare med erfarenhet av rollen som projektledare i elanläggningsprojekt och som vill vara med och bidra till att Stockholm rullar! Våra arbeten i tunnelbanenätet kräver omsorgsfull planering för att undvika störningar i trafiken. När tunnelbanan stannar, stannar Stockholm, därför gör vi allt vi kan för att undvika det.

För att trivas i rollen som projektledare har du förmågan att planera, leda, engagera och samordna en projektorganisation i komplexa sammanhang. Du är strukturerad och har god förmåga att formulera dig i tal och skrift, anpassat för olika mottagares behov. Du leder dina projekt på ett affärsmässigt sätt och gillar att skapa och bibehålla goda relationer med interna och externa intressenter.

Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom till exempel samhällsbyggnad, elektroteknik, lantmäteri, maskinteknik, industriell ekonomi eller annan relevant utbildning. Vidare är det meriterande med projektledarutbildning eller certifiering inom IPMA eller PMI.

Startdatum enligt överenskommelse.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda och genomföra projekt mot mål i enlighet med fastställd projektspecifikation avseende omfattning, tid, kostnader och kvalitet

  • Säkerställa att projektet efterföljer Trafikförvaltningens säkerhetsstyrningssystem och krav på miljö och arbetsmiljö. Motta och delegera vidare arbetsuppgifter avseende arbetsmiljö och säkerhet inom projektet.

  • Följa upp leverans och resultat för respektive ansvarsområde

  • Utöva ledarskap i projekt, det vill säga hantera personella resurser i projektet, entusiasmera, utöva krishantering och konflikthantering samt skapa förutsättningar för dialog, samverkan och eget ansvar.

Vad vi kan erbjuda dig

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag på 5 000 kr. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss. Läs mer om våra förmåner och villkor här.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Kungsholmen. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Annika Skogetun, tfn 070-786 16 35. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Josephine Modigh, tfn 070-786 17 09. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas. Vi ser fram emot din ansökan!

Vissa av tjänsterna är placerade i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer då att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Webb och sociala medier
För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.regionstockholm.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Projektledare till unik elnätsanläggning Tunnelbanan.

Trafikförvaltningen, Region Stockholm