teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare VA till SEOM i Sollentuna

Ort
Utgår

2023-06-06

Ansök nu

Projektledare VA till SEOM i Sollentuna

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för projekt- och produktionsplanering, teknisk utveckling och förvaltning? Är du på jakt efter ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper och som dessutom leder till meningsfull förändring? Då har vi rätt utmaning för dig!

Nu söker vi en VA projektledare till oss på SEOM i Sollentuna. Här får du chansen att jobba i ett kompetent och stöttande team med kollegor som har roligt tillsammans. Vill du vara med på SEOMs resa? Välkommen med din ansökan!

SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med 106 anställda omsätter vi ca 700 mnkr. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, fiber, TV, vatten och avfallshantering. Vi är Sollentunabornas eget energibolag och vår vision är "Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart". Läs gärna mer om företaget på www.seom.se

Om jobbet som VA projektledare

I rollen som VA projektledare ansvarar du för att planera, leda och samordna va-projekt, byggnation av exempelvis ledningar, pumpstationer, dagvattendammar eller liknande anläggningar med ansvar för tid, kostnad, kvalitet och miljö.

I arbetsuppgifterna ligger även ansvar för alla åtaganden i projektet vad gäller att planera, projektera, upphandla, styra, kontrollera samt avsluta entreprenader inom ramen för uppsatta mål och budget.

Rollen innebär mycket kontakter med medarbetare, konsulter, entreprenörer, medborgare, myndigheter samt tjänstemän från Sollentuna kommun. Du ingår i enheten för Planering- och Projekt VA & Avfall med 9 medarbetare som tillsammans med 5 konsulter driver kommunens VA-projekt. Enheten ansvarar idag för en årlig investeringsbudget på ca.120 miljoner kronor.


Är du SEOMs nya VA projektledare?

SEOM söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning inom samhällsbyggnadsteknik, väg och vatten. Alternativt förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenheter inom VA-området som bedöms likvärdig.

Vidare tror vi att du har ca 5 års erfarenhet av arbete som VA projektledare från arbete med ny- och ombyggnation av VA anläggningar med ansvar för budget, planering och genomförande.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, ansvarstagande och fokuserar på att hitta lösningar samt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning.

B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med GIS-system, gärna VA-banken.

Vad kan SEOM erbjuda dig?

SEOM är en attraktiv arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Våra olika verksamheter kräver en bra mix av människor med olika erfarenheter och kompetenser. Vi har ett genuint miljöfokus och är drivande i omställningen till ett hållbart Sollentuna. Ansvar, Respekt, Engagemang, Nytta och Affärsmässighet är våra värderingar i det dagliga arbetet.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till SEOMs breda och djupa kunskap med stora möjligheter att påverka ditt arbete och karriärsutveckling. Du får även möjlighet att handleda andra, lära ut din kunskap och hjälpa andra att utvecklas. SEOM är en trygg och stabil arbetsgivare.

Ansök idag!

I denna rekrytering samarbetar SEOM med Jefferson Wells. För frågor kring rollen kontakta Håkan Kempel på hakan.kempel@jeffersonwells.se eller ring 0730 - 211 833.

SEOM genomför bakgrundskontroller på slutkandidater.

Vi arbetar med löpande urval och önskar därför din ansökan så snart som möjligt.


Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Projektledare VA till SEOM i Sollentuna

Jefferson Wells