teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Rigg och underhållstekniker

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-04-12

Ansök nu

Rigg och underhållstekniker

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.   

Nu söker vi en teknikintresserad och målinriktad rigg- och underhållstekniker som brinner för att  utveckla vårt testlabb tillsammans med ett engagerat team.  

OM TJÄNSTEN 

Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 150 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, labb, styr & regler, audio-optimering etc. Som rigg- och underhållstekniker i denna tjänsten kommer fokus att ligga på mätteknik och kalibrering inom underhåll.

Andra saker man kan få arbeta med är instrumentvård, utveckling av ny testutrustning och dess instrumentering, PLC-programmering, felsökning av riggar och styrskåpsutrustning samt byte av komponenter. I arbetet ingår uppkoppling av mätutrustning för flöde, tryck, temperatur och elektriska storheter, att rita/läsa elschema Autocad electrical/Cadett Elsa och att vara behjälplig vid extern testning på plats i labbet. Även beställning av mätutrustning och extern kalibrering ingår i arbetet.  Tjänsten är i Markaryd. 

DIN BAKGRUND 

Vi söker dig som är tekniker/ingenjör med inriktning mot mätteknik och instrument. Som person är du flexibel, noggrann, ansvarstagande, samarbetsvillig och du vågar ta egna initiativ. Du är strukturerad och söker utmaningar i avancerad problemlösning. Det är viktigt att du har ett genuint teknikintresse, att du har en viss praktisk läggning utöver dina teoretiska kunskaper och en grundläggande förståelse för mätteknik. Du har lätt att presentera och dokumentera mätresultat. Eftersom vår koncern är global behöver du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

OM ANSÖKAN

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 12 april 2023. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder. 

KONTAKTPERSONER

Daniel Gerbeth

Ansvarig för testlabb

0433-27 30 00

daniel.gerbeth@nibe.se

Mattias Nilsson

Produktutvecklingschef på NIBE Product Development

0433-27 30 00

mattias.nilsson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
Rigg och underhållstekniker

NIBE AB