teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säkerhetstekniker till Södra Norrland

Ort
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Säkerhetstekniker till Södra Norrland

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Granitor Security i södra Norrland växer och söker erfarna Säkerhetstekniker med placering i Sundsvall, Hudiksvall, Bollnäs eller Söderhamn med möjlighet att jobba i hela regionen. 

I arbetet som säkerhetstekniker hos oss kommer du att jobba med nyproduktion, driftsättning, service, felsökning och dokumentation av våra kunders säkerhetsanläggningar. Arbete med eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. Du blir en del av vårt specialiserade säkerhetsteam och kommer att arbeta nära våra andra verksamhetsområden elinstallation samt fastighetsautomation. Våra kontor är placerade runt om i Hälsingland och Medelpad, här träffas vi gärna och byter erfarenheter för att tillsammans kunna leverera helhetslösningar i toppklass till våra kunder.

Är du rätt person för tjänsten?
Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning, vill arbeta självständigt och som uppskattar en arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en prestigelös, trevlig och välorganiserad kollega till vårt team.

  • Vi vill att du som söker tjänsten har erfarenhet av självständigt arbete med med inbrottslarm, brandlarm, passersystem eller CCTV 
  • Är intresserad av och har kunskap inom dator- och nätverkslösningar 
  • Har B-körkort, då detta är ett krav för tjänsten
  • Är ostraffad, då vi av säkerhetsskäl och våra uppdrags karaktär begär att utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister uppvisas före anställning

Vad kan vi erbjuda dig?
Förutom att du får härliga kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
  • Rabatter för drivmedel
  • För förmånliga priser hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
  • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog via personalstöd
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Låter det här intressant?
Om du känner det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt. Känn dig varmt välkommen!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

 

Dela detta jobb

logo
Säkerhetstekniker till Södra Norrland

Granitor Electro AB