teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Samordnare handbrandsläckarservice och fysisk säkerhet

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Samordnare handbrandsläckarservice och fysisk säkerhet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Norrtälje kommun är inne i en stark utvecklingsfas inom flertalet områden och söker nu dig som vill vara med och leda arbetet med att ytterligare stärka tryggheten och säkerheten för invånarna och kommunens verksamheter. Kommunens utveckling i kombination med ett förändrat omvärldsläge ställer nya och högre krav på hanteringen av brandskydd, säkerhet, och beredskap.


Om du gillar utmaningar och vill utvecklas i en positiv miljö med stora möjligheter på kort och lång sikt, sök dig då till oss i Norrtälje och gör oss ännu bättre!

Arbetsuppgifter


Som samordnare ansvarar du för den övergripande samordningen av kommunens arbete med handbrandsläckarservice. Du kommer också att utgöra ett stöd till kommunens samordnare som arbetar med systematiskt brandskyddsarbete samt fysiska och tekniska säkerhetslösningar. Detta uppdrag inkluderar arbetsuppgifter såsom:

 • Planering och drift av kommunens handbrandsläckarservice

 • Verkstads- och monteringsarbeten avseende handbrandsläckare

 • Stöd till kommunens samordnare för larm och bevakning

 • Stöd till kommunens samordnare för systematiskt brandskyddsarbete

En god samverkan, såväl internt i kommunen som med externa parter är avgörande för att nå framgång i uppdraget.

Tjänsten är placerad vid enheten för säkerhet och beredskap vilken är organisatoriskt placerad på staben i kommunstyrelsekontoret och rapporterar till säkerhetschef. Som samordnare för handbrandsläckning arbetar du dock direkt gentemot kommunens övriga verksamheter i merparten av uppdragen.

I Norrtälje kommun utvecklar vi våra funktionsansvariga. För att utvecklas inom ditt verksamhetsområde kommer det finnas möjlighet att delta i utbildningar syftande till att ge dig fördjupade kunskaper inom relevanta områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet inom området. Du har bred kunskap och erfarenhet av att driva ett funktionsansvar. Du behöver även förmåga att arbeta praktiskt då uppdraget innebär monteringsarbeten och arbete i en handbrandsläckarverkstad.

Du är självgående och har god förmåga till egen produktion samt erfarenhet från exempelvis arbete med styrdokument, instruktioner och utbildning. Du är serviceinriktad och relationsskapande men är samtidigt trygg i att kliva fram och ta initiativ och ansvar när situationen så kräver. Du drivs av att utveckla såväl som att förvalta verksamheten. Du utmanas av uppdragets komplexitet och förstår verksamhetens roll i kommunen och i samhället. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande kvalifikationer och egenskaper:

 • Arbetslivserfarenhet av handbrandsläckarservice, SBA, samt lås och larm

 • Branscherfarenhet, både bred och god produktkännedom

 • Erfarenhet av montering och service av handbrandsläckare, larm, passage och CCTV

 • Erfarenhet av att hålla utbildningar

 • Strukturerad med en god förmåga att organisera ett funktionsansvar

 • Självgående och tar egna initiativ

 • Relationsskapande och har erfarenhet av att bygga nätverk och arbeta över organisatoriska gränser med olika kompetenser

 • Vill utveckla dig själv och kommunen inom aktuellt område

 • Utbildning inom SMO (skydd mot olyckor), Tillsyn A, eller andra generella säkerhets- och arbetsmiljöutbildningar

 • Grundläggande datorvana (MS office)

Minst körkort klass B krävs för anställningen.


Tjänsten är placerad i säkerhetsklass, varför det kommer att genomföras en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning kan fattas.
 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid

Tillträde datum: enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-02-24

Sista ansökningsdag:

2023-03-26

Typ:

Säkerhetsarbete

Tjänst:

Övrig säkerhetspersonal

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Säkerhetschef

Olof Sigfrid, olof.sigfrid@norrtalje.se, 0700867354

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

 • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

 • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logo
Samordnare handbrandsläckarservice och fysisk säkerhet

Norrtälje kommun