teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Säters Snickerifabrik AB, ett anrikt familjeföretag

Företaget startades 1944 och drivs idag i tredje generationen av Tommy Andersson. Under dessa år har vi utvecklat det traditionella hantverket till dagens tekniskt avancerade specialsnickerier, dock utan att ge avkall på höga kvalitetskrav.

Företaget finns from 2016 i Hedemora i södra Dalarna, cirka 20 mil nordväst om Stockholm. Vi nytillverkar fönster, dörrar, trappor och hela inredningar. Vi serieproducerar inget utan tillverkar efter behov och uppdrag. Våra kunder finns i hela landet men mälardalen är vår huvudmarknad. www.saterssnickerifabrik.se

Plats: Hedemora

Sista ansökan: 2023-03-20

Vill du ha ett omväxlande, utvecklande och roligt jobb där du blir en del av ett  kompetent produktionsteam? Gillar du att ta eget ansvar och sätter stolthet i dina yrkeskunskaper? Då kanske du är Säters Snickerifabriks nästa Finsnickare! 

Finsnickare

I rollen som Finsnickare är du en av 20 medarbetare som arbetar med att tillverka säkerhet i trä, inredningar och komplexa lösningar för dörrar och fönster. Våra uppdrag är små och större projekt av specialsnickerier som vi utför på uppdrag av våra uppskattade kunder. 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad inom området och det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet. Du värdesätter att göra utföra ditt arbete på ett kvalitativt sätt och du lämnar inget åt slumpen.  

Låter det intressant? 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lundin & Boström. Ansökningar tas endast emot via ansökningslänk på hemsida: www.lundinbostrom.se senast 2023-03-09. Vid eventuella frågor kontaktar du rekryteringskonsult Peter Boström 073-826 71 00. Ansökningarna behandlas löpande.

Ansvarig rekryterare

Peter Boström

peter.bostrom@lundinbostrom.se

logo

Säters Snickerifabrik söker Finsnickare

Ansök nu

Dela detta jobb