teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Senior Produktionsplanerare

Ansök nu

Senior Produktionsplanerare

Kundlogotyp

ValueOne rekryterar en Senior Produktionsplanerare till vår kund CrossControl med placering i Alfta. Har du gedigen erfarenhet av att arbeta med produktionsplanering, kan vi erbjuda dig en utvecklande tjänst i ett expanderande företag inom elektronikbranschen.

CrossControl fortsätter sin resa mot att bli världsledande inom HMI och datorlösningar för industriella fordon. Företaget gör det genom att kontinuerligt investera i elektronik och programvaruplattformar som de realiserar produktlösningar ifrån – både standardprodukter och anpassade kundlösningar. CrossControls kunder har höga krav på kvalitet och miljötålighet och företaget driver systematiskt förbättringar i processer och produktdesign. De strävar efter operativ excellens med ett Industri 4.0-perspektiv och investerar kontinuerligt i digitalisering och automatisering. CrossControl arbetar i en internationell kontext, internt som externt, men har en stark lokal förankring och arbetar aktivt med sin personal i fråga om varje persons framtid hos dem. Hos CrossControl präglas stämningen av en stark laganda, höga ambitioner och de värnar om varandras framgångar.

Om rollen

Som Senior Produktionsplanerare har du en nyckelposition i företaget och ansvarar för huvud- och kapacitetsplanering på medellång sikt. I ditt ansvarsområde ingår även att övervaka varuflödet och lösa löpande problem i tät dialog med produktionsgrupperna, såväl som kundorderteamet. Ditt mål är att upprätthålla en effektiv produktion för att slutligen säkerställa leverans utefter kunders önskemål. Du arbetar i företagets affärssystem Monitor, som du kommer vara med och vidareutveckla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planering av produktion utefter kundorder och prognos

  • Analysera produktionsutfall och sammanställa nyckeltal

  • Säkerställa ett effektivt nyttjande av företagets produktionsresurser

  • Följa upp leveranser mot produktionsplan och vara delaktig i att lösa löpande problem

  • Ansvara för att koordinera det övergripande produktionsarbetet och stödja övriga medarbetare på avdelningen

  • Delta i förbättringsprojekt och aktivt driva förbättringsaktiviteter inom planering

Erfarenhet och kompetens

För den här tjänsten söker vi dig som har erfarenhet inom produktionsplanering och är van vid att arbeta i ERP-system. Du har erfarenhet av att arbeta inom tillverkande industri samt har god kännedom om informations- och materialflöden. Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning, inom exempelvis industriell ekonomi eller logistik. Erfarenhet inom elektronikbranschen är meriterande, såväl som kunskaper inom Monitor och LEAN. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. För att lyckas i den här rollen ser vi att du har en god analytisk förmåga och är en resultat- och lösningsorienterad person.

Erbjudande

Som Senior Produktionsplanerare erbjuds du en utvecklande position i i en expansiv miljö med engagerade och erfarna medarbetare. CrossControl är ett företag som växer och har en spännande framtid framför sig. Det är ett medelstort företag som stoltserar med en stark teamkultur, korta kommunikationsvägar inom och mellan funktioner.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via "Ansök nu".  Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Johanna Hallnemo på telefon: 072-143 23 79.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Senior Produktionsplanerare

ValueOne AB